x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 27 noiembrie: Fecioarele sunt sfătuite să renunțe la resentimente

Horoscop zilnic 27 noiembrie: Fecioarele sunt sfătuite să renunțe la resentimente

26 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 27 noiembrie: Fecioarele sunt sfătuite să renunțe la resentimente

Berbec

Aveţi toate motivele să priviţi cu încredere un proiect care evoluează excelent spre rezultatele visate.Cineva vă drag vă răsfaţă fără limită.

Taur

Vă stresează o situaţie conflictuală în familie. Lăsaţi teama şi precizaţi-vă ferm punctul de vedere. Încercați să fiți realist cu ceilalți.

Gemeni

Un plan personal a ajuns într-un punct critic. Opriţi-vă din eforturi şi lăsaţi ca lucrurile să se reaşeze de la sine, altfel vă irosiţi inutil energia.
Rac

Sunteţi impulsionat de un gând nou, incitant, atractiv. Îi veți da un start bun şi dacă vă veți organiza lucrurile temeinic evoluţia lui va fi bună.

Leu

O schimbare acum minoră va avea în timp rezultate uimitoare. Astrele vă atenționează că rolul vostru este să fiţi perseverent.

Fecioara

Cele mai importante recompense se vor găsi într-un plus de autoritate profesională. Astăzi este momentul perfect să renuntaţi la nişte resentimente.

Balanță

Parcurgeţi o etapă mai dificilă în relaţia de cuplu, din care însă veţi învaţa enorm. Nu vă îngrijorați astrele vă  favorizează foarte mult.

Scorpion

Tindeți din nou să vă întoarceţi cu gândul la un trecut pe care îl idealizaţi. Evitați discuțiile în contraditoriu cu persoanele dragi.

Săgetător

Apare o noutate care vă destabilizează emoţional. După un timp de acomodare veţi vedea însă că ceea ce v-a lezat îşi va pierde puterea.

Capricorn

Altruismul de care aţi dat dovadă constant faţă de un apropiat vă aduce acum recunoştinţă şi alte beneficii importante.

Vărsător

Sfatul pentru voi este să nu  puneţi astăzi la suflet răutăţile celor din jur. Rămâneţi calm şi veţi descuraja orice agresiune.

Peşti

O invitaţie la toleranţă este şi în cazul vostru de pus în practică. Nu uitaţi că fiecare avem momente când îi intrigăm pe ceilalţi cu atitudini rebele.

 

×
Subiecte în articol: horoscop