x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 27 septembrie 2018: Gemenii sunt sfătuiţi să-şi petreacă mai mult timp cu familia

Horoscop zilnic 27 septembrie 2018: Gemenii sunt sfătuiţi să-şi petreacă mai mult timp cu familia

26 Sep 2018   •   20:20
Horoscop zilnic 27 septembrie 2018: Gemenii sunt sfătuiţi să-şi petreacă mai mult timp cu familia

Horoscop 27 septembrie Berbec
Ai capacitatea de a vedea posibilități și oportunități pe care alții nu le observă. Încearcă să nu-ți epuizezi energia făcându-ți griji inutile. Mai bine spune-ți cu sinceritate opinia şi idealurile.

Horoscop 27 septembrie Taur
Oprește-te din cursa nebună și întreabă-te dacă chiar ești mulțumit de cum decurge viața ta. Dacă răspunsul e negativ, apucă-te și fă schimbările la care te gândesti de ceva vreme. Fii prudent!

Horoscop 27 septembrie Gemeni
Emoțiile puternice te scot din starea de confort iar anumite persoane încearcă să-ți complice viața. Ai nevoie de compania prietenilor pentru a-ți reveni. Petrece mai mult timp cu familia.

Horoscop 27 septembrie Rac
Ritmul alert din ultima perioadă s-a încheiat. Ai încercat să faci multe lucruri în același timp şi ai reuşit să le finalizezi cu succes. Din păcate nimeni nu ţi-a sărit în ajutor şi te simţi epuizat.

Horoscop 27 septembrie Leu
În sfera personală, vor fi ceva schimbări. Ești mai sensibil în această perioadă şi vezi cu claritate care sunt intențiile reale ale celor din jur. Nu te abține să spui exact ce simți pentru ei.

Horoscop 27 septembrie Fecioara
Va urma o perioadă mai confuză, în care-ți vei pune la îndoială idealurile. O discuție cu o persoană în care ai încredere te va ajuta. Astrele te susţin în toate privinţele aşa că nu te îngrijora.

Horoscop 27 septembrie Balanța
Ai grijă la felul în care îți expui ideile pentru că riști să fii înțeles greșit. În rest, viața ta ar fi mai ușoară dacă ai împărți totul, și bucurii, și necazuri.De tine depinde să faci asta.

Horoscop 27 septembrie Scorpion
E o perioadă în care nu pari cea mai implicată persoană. Poate că nu ești suficient de atent, poate că emoțiile sunt prea multe. Cert e că vor fi niște neînțelegeri la serviciu.

Horoscop 27 septembrie Săgetător
Ai grijă în ceea ce privește împărtășirea informațiilor, cele importante ar trebui să rămână doar pentru tine. În rest, atenție multă, în relația de cuplu care tinde să se deterioreze.

Horoscop 27 septembrie Capricorn
În aceste zile e posibil să apară la orizont oportunități noi  pentru investiții. Concentrează-te mai mult la muncă, dar nu uita nici de familie, pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă.

Horoscop 27 septembrie Vărsător
Nu ești în cea mai bună formă, ești mofturos, starea de spirit ți se schimbă des, iar ceilalți nici nu mai știu cum să se comporte cu tine. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte să reacționezi.

Horoscop 27 septembrie Pești
Ești văzut bine în această perioadă. E un moment bun să preiei inițiativa și să faci ceva pentru a-ți îndeplini visurile.  Sunt șanse mari ca astăzi să-ți crească veniturile spectaculos.

 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop 27 septembrie horoscop zilnic