x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Esti mai sensibil decat oricand la influentele si presiunile colective

Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Esti mai sensibil decat oricand la influentele si presiunile colective

27 Iul 2015   •   20:39
Horoscop zilnic, 28 iulie 2015. Esti mai sensibil decat oricand la influentele si presiunile colective


Horoscop 28 iulie. Berbec
Iti este din ce in ce mai greu sa ascunzi ceea ce simti pentru/fata de o persoana care iti este coleg(a) la locul de munca. Indiferent de ce anume decizi a face, lasa-i persoanei respective destul timp de gandire, pentru a-ti da un raspuns. Actioneaza doar dupa ce ai echilibrat optimismul de care dai mereu dovada cu realismul care te caracterizeaza.

Horoscop 28 iulie. Taur
Macar in prima parte a zilei concentreaza-te pe ceea ce tu iti doresti a face in acasta viata, uitand, pentru o clipa, de responsabilitatile pe care le ai de onorat. Apoi, pe masura ce seara se apropie, cauta un moment propice pentru a lamuri situatia in care te afli cu partenerul tau/partenera ta de viata. Este timpul sa iti regasesti puterile.

Horoscop 28 iulie. Gemeni
Parca nu iti dai seama cum de a durat atat de mult pana ai reusit sa vezi totul cu limpezime... Obisnuieste-te, deoarece esti in masura sa observi detalii pe care altii nu le remarca. Depinde de tine cum alegi sa folosesti acest lucru in favoarea ta. Asteapta noaptea pentru a decide ce ai de facut de azi incolo, deoarece este noaptea este un sfetnic bun, dupa cum deja stiai.

Horoscop 28 iulie. Rac 
Daca in prima parte a zilei esti dedicat trup si suflet activitatii pe care o prestezi la locul de munca, in a doua parte a zilei esti sfatuit a-ti indrepta atentia asupra celor pe care persoana iubita isi doreste a le obtine de la tine. Comunicarea si calmul sunt esentiale, astazi, pentru ca totul sa decurga excelent intre voi.

Horoscop 28 iulie. Leu
Planul emotional este cel care astazi iti da batai de cap, cel putin in prima parte a zilei. Se pare ca, oricat de mult ai vrea sa pastrezi aparentele - cum ca esti o persoana cumpatat - nu vei reusi, cel putin nu in prima parte a zilei. Abia spre seara iti vei putea organiza in liniste programul, pregatindu-te pentru negocierile pe care le vei avea zilele viitoare. Este posibil sa ai nevoie de solitudine.

Horoscop 28 iulie. Fecioara
Nu-ti gasesti linistea acasa, nici daca ai vrea. Sunt atat de multe lucruri de facut incat nici nu mai stii cu ce sa incepi. Recomandabil este sa avansezi cu pasi mici, rabdarea nelipsindu-ti, tocmai pentru ca apoi sa te bucuri de linistea serii si de compania persoanei iubite. Nu astepta clipa perfecta, creeaz-o...

Horoscop 28 iulie. Balanta
Cea mai puternica, de aceasta data este dorinta de a interactiona, chiar daca nu intr-un mod foarte subtil sau diplomatic, asa cum iti este caracteristic. Vestea buna este aceea ca atragi de partea ta persoane cu care ai multe lucruri in comun, desi latura neplacuta a situatiei este aceea ca mirajul unei comunicari perfecte va dura destul de putin timp. Retrage-te in linistea caminului, spre seara.

Horoscop 28 iulie. Scorpion
Cei care au nevoie de tine si de sfaturile tale, astazi, nu vor inceta sa apara in viata ta, nelasandu-ti libertatea de a face ceea ce ti-ai propus. Indicat este sa astepti a doua parte a zilei pentru a le raspunde acestora. Cu toate acestea, pastreaza-ti sufletul deschis si bunatatea, cu siguranta poti face pentru ceilalti mai multe decat iti imaginezi...

Horoscop 28 iulie. Sagetator
Poti descoperi cu usurinta, astazi, ceea ce iti este ascuns, atat doar ca vei avea nevoie de terte persoane pentru a reusi. Este posibil, insa, ca ceea ce observi sa nu fie deloc pe placul tau. De aici si recomandarea de a nu lua decizii, astai. Rezerva-ti timp pentru a analiza strategia pe care o vei adopta de acum incolo, in ceea ce priveste latura financiara a existentei tale.

Horoscop 28 iulie. Capricorn
Esti mai sensibil decat oricand la influentele si presiunile colective si expus propriilor proiectii, visarii, beatitudinii si euforiei. Toate efectele vor fi bune si frumoase, atat timp cat esti capabil sa ramai conectat la realitatea in care traiesti... O zi in care iti este recomandat sa nu iei decizii legate de destinatiile viitoare sau de vacante pe taramuri indepartate.

Horoscop 28 iulie. Varsator
Exista sansa de a te simti coplesit de popriile tale asteptari, mai ales daca acestea au legatura cu locul tau de munca si cu felul in care alegi sa iti dedici timpul celor din jur. Intr-adevar, iti doresti sa ajuti pe toti cei care iti cer acest lucru, dar nu uita casi tu ai nevoie de odihnasi de relaxare. Rezerva-ti partea a doua a zilei pentru a te izola de zgomotul cotidian.

Horoscop 28 iulie. Pesti
Extinde-ti orizonturile si nu te sfii sa visezi cu ochii deschisi. Desi prezenta iti va fi solicitata la locul de munca (mai ales), tocmai pentru ca experienta ta isi spune cuvantul, in a doua parte a zilei vei avea din ce in ce mai mult timp pentru a-ti une la punct planurile de viitor. Ideal este sa iei in calcul si ceea ce copiii tai sau persoana iubita isi doresc, chiar daca aceste doleante nu corespund cu starea ta de spirit actuala.


Alina Carciumarescu
Horoscop preluat de pe site-ul Astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop 28 iulie horoscop