x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iunie 2016. Nu eşti în apele tale, aşa că, dacă trebie, vorbeşte scurt şi la obiect

Horoscop zilnic, 28 iunie 2016. Nu eşti în apele tale, aşa că, dacă trebie, vorbeşte scurt şi la obiect

27 Iun 2016   •   19:08
Horoscop zilnic, 28 iunie 2016. Nu eşti în apele tale, aşa că, dacă trebie, vorbeşte scurt şi la obiect

Berbec: Cel mai bine te vei simţi, azi, dacă nu te deranjează nimeni. Vrei să scapi de zgomot şi de mulţime şi să fii singur cu gândurile tale.

 

Taur: Eşti mai morocănos ca de obicei, azi. Amicii trag de tine să le ţii companie, însă tu preferi să faci ore suplimentare la serviciu.

 

Gemeni: Ai tendinţa de a fi foarte grijuliu cu banii. Treci printr-o fază în care chiar dacă ai portofelul plin îţi vin în cap scenarii de faliment.

 

Rac: Sarcinile pe care le ai te ţin treaz noaptea şi te fac să fii ursuz şi irascibil. Ar fi o soluţie să faci mai multă mişcare pentru detensionare.

 

Leu: Îţi lipseşte înţelegerea, azi. Toate planurile în care cei din jurul tău vor să te implice ţi se par o inutilă pierdere de timp.

 

Fecioară: Pluteşte tensiunea în aer, deşi nu poţi găsi o cauză evidentă pentru această stare. Încerci să înveseleşti lumea, dar nu îţi prea merge.

 

Balanţă: Nu este o zi reuşită când vine vorba de comunicarea cu ceilalţi. Altora le vine greu să se exprime, ţie îţi este mai greu să înţelegi...

 

Scorpion: Pentru a evita să plăteşti o factură greştiă sau o amendă eşti nevoit să iei la mână şi să revizuieşti documente vechi, greu de găsit.

 

Săgetător: O persoană apropiată, alături de care încerci să petreci timp de calitate, are toane şi nu răspunde cum ţi-ai dori. Nu o lua personal.

 

Capricorn: Eşti mai panicos ca de obicei şi puţin paranoic. Cântăreşte bine ce îţi spun ceilalţi şi nu lua orice glumă nevinovată ca pe o jignire.

 

Vărsător: O zi în care descoperi ceva nou. Ar putea fi vorba de un produs pe care îl cumperi, un artist care te atrage sau o mâncare exotică.

 

Peşti: Ai putea fi pus în situaţia de a vorbi în faţa unui colectiv numeros. Nu eşti în apele tale, aşa că, dacă trebie, vorbeşte scurt şi la obiect.

×