x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 mai. Racii primesc vești bune

Horoscop zilnic, 28 mai. Racii primesc vești bune

27 Mai 2018   •   19:30
Horoscop zilnic, 28 mai. Racii primesc vești bune

Horoscop 28 mai Berbec

Este o zi în care acorzi atenție detaliilor legate de casă: curățenie, idei legate de redecorare și, în cele din urmă, relaxare în confortul oferit de propria locuință. Astăzi găsești fericire în lucrurile simple. 

Horoscop 28 mai Taur

Deși azi ai fi vrut să te ocupi doar de tine, jobul nu îți permite asta, motiv pentru care în cea mai mare parte a zilei mintea ta va fi ocupată de problemele care au legătură cu locul de muncă.

Horoscop 28 mai Gemeni

Ai multă energie și nu prea știi ce este de făcut cu ea, căci aceasta vine și cu lipsa de concentrare. Nu te poți ocupa de lucrurile de care trebuie, așa că cea mai bună idee este o plimbare cu prietenii. 

Horoscop 28 mai Rac

Astăzi vei primi vești bune de la niște rude, astfel că ziua va începe într-o notă pozitivă. Reușești să îți organizezi mai bine timpul, motiv pentru care găsești liniștea care ți-a tot lipsit în ultima vreme.

Horoscop 28 mai Leu

Ești mai puțin impulsiv decât în mod normal, așa că poți analiza mai bine lucrurile pe care le ai de făcut, fie că este vorba de locul de muncă, de studiu sau de viața amoroasă. Cei din jur vor observa schimbarea.

Horoscop 28 mai Fecioară

Te concentrezi pe zona de talente. Oricare ar fi lucrul la care te pricepi și pe care iubești să-l practici, astăzi vei acorda multă atenție perfecționării în această direcție pe care ai cam ignorat-o în ultimele zile. 

Horoscop 28 mai Balanță

Întotdeauna ai fost un ascultător bun, însă, azi, toți cei care se vor îndrepta spre tine pentru a se descărca se vor lovi de un zid. Nu îți dorești să-ți încarci mintea și sufletul cu problemele altora, cel puțin azi. 

Horoscop 28 mai Scorpion

Toate ideile pe care le-ai avut în ultimul timp au nevoie de un plan. Astăzi îți concentrezi atenția asupra acelui plan care s-a lăsat așteptat. Ziua de luni va fi dedicată activităților cognitive. 

Horoscop 28 mai Săgetător

Problemele pe care le ai cu banii nu îți permit să te relaxezi. Astfel, ziua de azi va fi una plină de stres, căci îți dorești să faci unele îmbunătățiri legate de venitul lunar, iar rezultatele întârzie să apară. 

Horoscop 28 mai Capricorn

Încearcă să eviți să arunci acuzații, dacă nu ai toate dovezile necesare pentru a arăta că ai dreptate. Acordă mai multă atenție documentării, chiar dacă intuiția ta a avut dreptate de fiecare dată. 

Horoscop 28 mai Vărsător

Trebuie să iei o decizie importantă azi și te simți în fața unui impas. Cel mai bun lucru ar fi să discuți cu o persoană apropiată ție care îți va oferi unele sfaturi de care să te legi în decizia pe care o vei lua. 

Horoscop 28 mai Pești

Acorzi toată atenția unei persoane dragi ție, având în vedere problemele cu care se confruntă. Fie că este vorba de o rudă sau de un prieten, toată energia ta se îndreaptă către problemele acelei peroane. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 28 mai horoscop 28 mai