x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 28 noiembrie: Racii încheie contracte avantajoase

Horoscop zilnic 28 noiembrie: Racii încheie contracte avantajoase

27 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 28 noiembrie: Racii încheie contracte avantajoase

Berbec

Daţi dovadă de o mare putere de muncă, asta şi pentru că vă dăruiţi cu pasiune obiectivelor fixate. Reuşiţi să începeţi un proiect nou.

Taur

Zi bună schimbărilor importante pe plan profesional. S-ar putea să fiţi propus pentru o plecare în străinătate, sau un curs de perfecţionare.
Gemeni

Astăzi nu prea vorbiţi aceeaşi limba cu şeful direct. E de preferat să fiţi prudent pentru că sunt slabe speranţe să aveţi câştig de cauza.
Rac

Aveţi ocazia să încheiaţi contracte avantajoase şi să faceţi cunoştinţă cu persoane importante. Sănătatea vă dă de furcă din cauza suprasolicitări.

Leu

Sunteţi animat de spirit etic şi responsabilitate pentru că nedreptăţi mici vă revoltă. E o perspectivă corectă şi e bine să nu renunțați.
 

Fecioara

Daţi dovadă de o mare putere de muncă, asta şi pentru că vă dăruiţi cu pasiune obiectivelor fixate. În plan personal vă merge bine.

Balanţă

La voi balanţa înclină în favoarea unor avantaje considerabile de ordin material.Preocupaţi-vă să le gestionaţi bine.
Scorpion

Lucrurile merg bine până când partenerul începe să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult. Încercaţi să vă stăpâniţi, pentru a nu tensiona atmosfera.
Săgetător

Nimic nu vă poate sta în cale astăzi să faceţi ceea ce vă doriţi. Din acest motiv există riscul să ignoraţi sensibilitatea celorlalţi.
Capricorn

Şefii sunt cu ochii pe voi, dar nu pentru că ar avea reproşuri, ci tocmai pentru că vă evidențiati pozitiv.S-ar putea ca munca să vi se dubleze.
Vărsător

O zi plină cu bagaje,cumpărături şi multă presiune din exterior.Partea bună e că rezistaţi excelent, ba chiar vă place această situație.
Peşti

Sunteţi tentat să spuneţi nu unor oferte atractive. Ca să nu rămâneţi cu regret, analizaţi lucrurile fără grabă. Încercați să fiți realist.

 

×
Subiecte în articol: horoscop