x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 29 decembrie: Scorpionii au un farmec personal deosebit

Horoscop zilnic 29 decembrie: Scorpionii au un farmec personal deosebit

28 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 29 decembrie: Scorpionii au un farmec personal deosebit
Sursa foto: maystra/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Situaţia financiară înregistrează o îmbunătăţire spectaculoasă. Partea mai puțin plăcută este legată de  nişte drumuri, dar măcar vei avea ocazia să îţi rezolvi  problemele.

Taur

Vei avea de făcut faţă unor cheltuieli care îţi vor dezechilibra serios bugetul, dar nu trebuie să îţi faci griji  totul se va rezolva chiar mai bine decât crezi.

Gemeni

În ultima perioadă problemele de la serviciu te-au obligat la eforturi deosebite. Eşti obosit şi iritat. Spre seară, o plimbare prin oraş nu ţi-ar strica.  

Rac

Situaţia financiară intră în eclipsa pentru o perioadă . Vor fi multe cheltuieli de făcut, dar mai bine  gândeşte de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.

Leu

Ziua de azi e plină de sarcini și  proiecte . Este posibil să fie nevoie să pleci la drum, ceea ce nu îţi va face plăcere, dar nici nu este cazul să refuzi.

Fecioară

Șansa este de partea ta, iniţiativele îţi sunt apreciate la adevărata valoare. Succesele la care aspiri sunt condiţionate în mare parte de prudenţă.

Balanţă

O zi destul de plină, în care vei avea de făcut o mulţime de lucruri. N-ar fi exclus să primeşti o vizită care îţi va da peste cap toate planurile. 

Scorpion

Farmecul personal îşi va spune cuvântul, aşa că ai succes în relaţiile cu persoanele de sex opus. Este posibil să ai de luat o decizie importantă. 

Săgetător

Dacă cineva îţi arată că ai luat o decizie greşită, nu te încăpăţâna, ascultă-i sfatul. Gândurile îţi sunt cam împrăştiate, aşa că este cazul să dai dovadă de prudenţă.

Capricorn

Se preconizeaza o călătorie care îţi va face mare plăcere, dar atenţie la sănătate,  nu este punctul tău forte, aşa că nu este cazul să te suprasoliciţi.

Vărsător

Prezența  unui prieten te face să te simți în siguranță. O reuniune cu mai multe rude îţi va da si ea  un sentiment de stabilitate, pentru perioada imediat următoare.

Peşti

Orice activitate legată de bani sau afaceri îţi poate aduce surprize neplăcute, aşa încât, mai bine te abţii. Unul din planurile tale mai vechi ar putea căpăta contururi reale. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop