x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2016. E posibil sa apara schimbari de ultima ora in program, sa se anuleze intalniri programate

Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2016. E posibil sa apara schimbari de ultima ora in program, sa se anuleze intalniri programate

29 Ian 2016   •   08:16
Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2016. E posibil sa apara schimbari de ultima ora in program, sa se anuleze intalniri programate


Horoscop 29 ianuarie. Berbec
Luna in Balanta te invita sa-ti evaluezi relatia cu partenerul si alte relatii care conteaza pentru tine in sfera profesionala. Chiar daca vei constata ca sunt necesare unele ajustari, negocieri si discutii lamuritoare, toate sunt de bun augur, si e bine sa iei initiativa in acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relatii si a unor proiecte pe care le aveti impreuna in derulare.

Horoscop 29 ianuarie. Taur
In cazul tau, e vorba despre munca, iar agenda se incarca destul de mult, prin aparitia unor situatii de rezolvat in raportul cu institutii de stat, documente si relatii cu autoritati. E important sa treci peste comoditate si sa rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, pentru ca astfel creezi spatiu pentru beneficii de tot felul, cunostinte noi pe care e posibil sa ti le faci si usi pe care le deschizi mai usor acum. In alta ordine de idei, sunt posibile sanse de expansiune si ascensiune in cariera.

Horoscop 29 ianuarie. Gemeni
Pentru tine, Luna in Balanta si aspectele sale te inspira sa sadesti seminte bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viata si prin intermediul imaginii sociale pe care ti-ai construit-o in timp si la care lucrezi de cateva luni constient sau nu. Pe de alta parte, ziua aceasta aduce in prim plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie sa disloci fonduri din alta parte sau sa ceri sprijin. Cauta solutiile cele mai usoare pentru tine.

Horoscop 29 ianuarie. Rac
Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie sa fii nonconformist si sa apelezi la solutii inedite. Calea batatorita nu functioneaza astazi, oricat ai incerca sa te mentii pe linia obisnuita, mai ales in relatiile cu cei din jur. Probabil ca e cazul sa transezi niste situatii, colaborari, parteneriate, pentru a sti cum stai si pe ce te bazezi. Totusi, nu e recomandat sa fortezi lucrurile in plan profesional, mai ales in relatiile la nivel inalt. E mai degraba un moment de repliere, strategizare si organizare interna.

Horoscop 29 ianuarie. Leu
Luna in Balanta activeaza zona comunicarii, a schimburilor si calatoriilor scurte. E posibil sa apara schimbari de ultima ora in program, sa se anuleze intalniri programate in a doua parte a zilei sau sa accesezi informatii care-ti dau peste cap unele pareri si convingeri. Pe cale de consecinta, devin necesare unele reformulari ale activitatii profesionale prin corectarea unor erori sau acoperirea unor lacune si compensarea unor neglijente din trecut.

Horoscop 29 ianuarie. Fecioara
In ce te priveste, ziua aceasta pare aiba ca subiect central, banii. E vorba de administrarea banilor personali si de gasirea unor solutii pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante si nici deciziile radicale in materie de investitii. Cu cat manifesti mai multa intelepciune si luciditate, cu atat ai mai multa usurinta si inspiratie in toate chestiunile legate de bani. Ba mai mult, s-ar putea sa vina la tine si oportunitati pe care nu le-ai luat in considerare pana acum.

Horoscop 29 ianuarie. Balanta
Luna iti tranziteaza zodia astazi, dandu-ti apa la moara pentru a transa niste situatii persistente si stresante din familie. Vestea buna este ca azi ai toata rabdarea de care ai nevoie, plus diplomatie si luciditate pentru a aborda orice situatie fara emotii si exagerari. Asadar, ai toate sansele sa clarifici ceva, sa repari ceva sau chiar sa gasesti calea cea mai potrivita intr-un demers legat de o investitie in camin.

Horoscop 29 ianuarie. Scorpion
Ca de fiecare data cand Luna trece prin Balanta, tie ti se recomanda prudenta, discretie si chiar izolare. E momentul sa faci un pas in spate sau in lateral, pentru a observa imaginea de ansamblu a unor contexte din viata ta si mai ales a celor care tin de transmiterea unui mesaj, de comunicare si interactiune cu cei din jur. O evaluare atenta si obiectiva a atitudinii tale te poate lumina, in sensul ca te ajuta sa vezi ce detalii ti-au scapat, la ce nu ai fost atent si poate ce greseli ai facut recent.

Horoscop 29 ianuarie. Sagetator
Unele interactiuni sociale, implicarea intr-un proiect alaturi de alti oameni sau participarea la un eveniment e posibil sa se lase cu cheltuieli mai mari decat ai anticipat si cu disconfortul aferent. Astazi, fii atent la toate detaliile si evalueaza corect costurile oricarei iesiri in lume. Chiar daca esti generos de fel, uneori e bine sa fii mai atent la resursele tale si mai precaut cand vine vorba de propuneri hazardate.

Horoscop 29 ianuarie. Capricorn
La ce esti dispus sa renunti, pentru a face inca un pas in directia dorita in cariera sau in afaceri? Poate la ceva timp, confort sau control? Astazi ti se deschide calea in ce priveste cariera, puterea si autoritatea… poate culegi niste roade ale unor demersuri din trecut sau te bucuri de un succes… Totusi, nu ezita sa spui si „nu” daca e cazul, sa negociezi sau sa ceri timp de reflectie cand nu esti sigur ce raspuns sa dai.

Horoscop 29 ianuarie. Varsator
Chiar daca unele fantome ale trecutului nu-ti dau pace si inca ies la suprafata sentimente ingropate demult, este totusi o zi frumoasa sau cel putin reusesti sa nu te mai iei asa de mult in serios, privind cu incredere in viitor. Ziua aceasta are in tolba posibilitati si vise frumoase, idei originale, inspiratie si mesaje cu care poti construi in proiectele tale. Depinde pe ce alegi sa te concentrezi.

Horoscop 29 ianuarie. Pesti
O zi buna de dezlegat mistere si scos la iveala adevaruri. In orice caz, pari sa plutesti intr-o lume a secretelor sau chiar sa-ti fie incredintate informatii in exclusivitate. Atentie, insa, pana unde te implici in discutii care s-ar putea sa nu te priveasca, mai ales ca exista riscul de a te trezi prins la mijloc in niste dispute, invidii si gelozii care nu-ti apartin. Cu alte cuvinte, discretia e de baza. Si ascultarea intuitiei.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop