x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. O zi care te-ar putea coplesi, din cauza responsabilitatilor numeroase pe care ti le-ai asumat

Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. O zi care te-ar putea coplesi, din cauza responsabilitatilor numeroase pe care ti le-ai asumat

28 Iul 2015   •   19:32
Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. O zi care te-ar putea coplesi, din cauza responsabilitatilor numeroase pe care ti le-ai asumat


Horoscop 29 iulie. Berbec
Iti doresti mai multa claritate, un drum ceva mai lin si poate mai multa siguranta pentru viitor. Iar pentru a obtine toate acestea, stii bine ca e nevoie sa faci unele schimbari radicale. Sa privesti adevaruri pe care nici n-ai avut curajul sa le gandesti, daramite sa le spui. Ceva nu mai poate continua ca pana acum, si poate fi vorba de un context profesional/familial care-ti ia din putere si energie. Asadar, ce posibilitati de schimbare exista?

Horoscop 29 iulie. Taur
Nu mai poti nega faptul ca esti responsabil pentru tot ceea ce exista acum in viata ta, iar daca rezultatele nu sunt cele dorite, e timpul sa faci ceva pentru a le imbunatati. Nimeni nu va veni sa te salveze sau sa faca treaba in locul tau. Iar „treaba” consta in a transforma unele convingeri, a te vindeca de emotii toxice si a rupe unele legaturi cu trecutul pentru a crea un alt viitor.

Horoscop 29 iulie. Gemeni
O zi care te-ar putea coplesi, din cauza responsabilitatilor numeroase pe care ti le-ai asumat. Totusi, oricat de multe resurse ar exista in jurul tau, nu e momentul sa le fortezi mana celorlalti, sa te ajute sau sa preia din sarcinile tale. Se pare ca situatia financiara este acum punctul nevralgic, in aceasta directie fiind consumata mai toata energia, pentru a ramane pe linia de plutire. Aici e nevoie, nu neaparat de efort mai mare, cat de o atitudine mai sanatoasa in privinta banilor.

Horoscop 29 iulie. Rac
Multa incarcatura si presiune, astazi, in zona parteneriatelor si asocierilor. E momentul structurarii clare a unor obiective si relatii, iar pentru asta ai nevoie de o strategie mai eficienta. Prin urmare, astazi poti lua atitudine si poti lupta, cu argumentele si experienta pe care le detii, dar si folosindu-te de intuitia exceptionala, pentru o cauza, o afacere, o pozitie. Totul este sa ramai ferm si lucid, si sa nu cedezi in fata presiunilor din partea unor colaboratori. Negociaza la sange pentru ceea ce crezi ca meriti.

Horoscop 29 iulie. Leu
O zi in care agenda e destul de incarcata, dar se pare ca ai suficienta energie pentru a face fata cu brio. Totusi, fii atent la semnalele pe care le primesti, fie de la corpul tau, care acum ar putea avea mai multa nevoie de ingrijire, fie din experientele de peste zi, care-ti vor arata cum poti transforma in sens benefic o serie de aspecte profesionale si ale stilului de viata in general.

Horoscop 29 iulie. Fecioara
Atentia ta se indreapta astazi catre copii si nevoile acestora si/sau catre o relatie amoroasa care are nevoie de transformare. Daca nu esti implicat intr-o relatie, in aceste zile e posibil sa tanjesti dupa una, sa recunosti ca ai nevoie si ca cineva cu care sa impartasesti iubirea ti-ar umple viata. In orice caz, e un moment bun sa-ti deschizi inima si sa daruiesti.

Horoscop 29 iulie. Balanta
Luna in Capricorn activeaza zona sufletului si a familiei. Este o zi excelenta pentru a privi mai atent la nevoile tale si ale celor dragi, pentru a te intreba ce te face sa te simti cu adevarat in siguranta si implinit, sau ce-ti lipseste. Astazi poti constientientiza, pe de alta parte, o serie de tipare de gandire sau emotionale, pe care le-ai mostenit din familie.

Horoscop 29 iulie. Scorpion
Cu cuvantul poti rezolva si castiga multe, dar poti si distruge, in egala masura. Contextul astral de astazi iti confera multa luciditate, autocontrol, inteligenta in a folosi comunicarea in favoarea ta. Dar te poate face si radical, taios, lipsit de scrupule. Asadar, fii atent ce creezi prin felul in care comunici cu ceilalti si foloseste-ti cunostintele cat mai creativ.

Horoscop 29 iulie. Sagetator
S-ar putea ca astazi sa depistezi cauzele unui impas financiar sau sa gasesti solutii foarte bune pentru a prospera prin propriile forte. In alta ordine de idei, e necesar sa te folosesti cat mai eficient, disciplinat si responsabil, de toate abilitatile si talentele pe care le detii. Asta iti poate aduce beneficii bine-meritate.

Horoscop 29 iulie. Capricorn
Cu Luna plasata in semnul tau solar, astazi ai suficienta determinare si energie pentru a face tot ceea ce ai amanat sau nu ai dus la capat in ultima perioada. De altfel, se apropie vremea culesului de roade, probabil simti asta, de aceea acum e momentul sa actionezi si sa preiei controlul asupra unor situatii pe care le-ai lasat la indemana si cheful altora.

Horoscop 29 iulie. Varsator
Luna in Capricorn inseamna, pentru tine, incetinire, discretie si chiar izolare. Ai consumat chiar mai multe resurse decat aveai disponibile, prin expunere, viata sociala bogata si activitate profesionala solicitanta, asa ca acum a sosit timpul sa ai grija de tine si sa-ti incarci rezervorul cu energie si cu… revelatii noi.

Horoscop 29 iulie. Pesti
Unele relatii sau interactiuni sociale s-ar putea dovedi a fi paguboase pentru tine, fie din punct de vedere al imaginii, fie chiar financiar. Asadar, fii atent cu cine te insotesti si sesizeaza din timp intentiile de manipulare ale unor oameni. Pe de alta parte, experientele de astazi te ajuta sa faci o triere a proiectelor si relatiilor, pe criteriul utilitatii si eficientei.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop 29 iulie horoscop