x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 mai. Exprimă-ţi convingerile cu tărie și diplomație

Horoscop zilnic, 29 mai. Exprimă-ţi convingerile cu tărie și diplomație

28 Mai 2017   •   19:42
Horoscop zilnic, 29 mai. Exprimă-ţi convingerile cu tărie și diplomație

Berbec

Încearcă să nu fii prea arogant astăzi, chiar şi atunci când eşti foarte sigur că ai dreptate cu privire la situația dată. Învaţă să mai laşi de la tine.

Taur

Chiar dacă totul va merge prost şi planurile tale nu se potrivesc cu cele prietenilor, concentrează-te pe tine şi pe pasiunile tale.

Gemeni

Nu mai permite persoanelor care abia te cunosc să te linguşească şi să îţi spună ce să faci. Exprimă-ţi cu tărie convingerile și cu diplomație.

Rac

Astăzi, îţi vei da seama cât de importantă este câştigarea încrederii, aprecierii şi respectului din partea unei persoane foarte dragi.

Leu

Ar trebui să iei în considerare decizia de a sta departe de oameni care te influențează negativ şi care vor să-şi pună amprenta asupra ta cu orice preţ.

Fecioară

Este ziua deciziilor importante. Cum stai pe plan profesional? Dar personal? Ai sentimentul că eşti mereu dezamăgit? Poate că e timpul să schimbi ceva. 

Balanţă

Iţi place să fii liber, să faci ceea ce vrei, iar asta i-ar putea deranja pe prietenii tăi, pentru că nu sunt întotdeauna disponibili pentru tine.

Scorpion

Sentimentele tale sunt foarte puternice, dar haotice astăzi și alți oameni vor încerca să se opună convingerilor tale.

Săgetător

Ia în considerare decizia de a face o schimbare majoră în viaţa ta, lucru ce te va ajuta să obții un echilibru sănătos între tine și oamenii cu care te asociezi.

Capricorn

Pentru că libertatea ta este mult mai importantă decât orice altceva, adeseori, este foarte dificil să te implici, fie personal, fie profesional.

Vărsător

Profită de energiile pozitive pentru a aprofunda relațiile cu oamenii care te iubesc. Acestea îți oferă posibilitatea de a te umple de energie.

Peşti

Sunt şanse foarte mari să închei o afacere mare, importantă şi să ai o nouă perspectivă asupra carierei tale.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine