x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 29 noiembrie: Leii au succese profesionale

Horoscop zilnic 29 noiembrie: Leii au succese profesionale

28 Noi 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 29 noiembrie: Leii au succese profesionale

Berbec

Vă simţiţi din ce în ce mai acaparat de dorinţa unei revanşe. Nu acţionaţi impulsiv, mai bine luaţi puţină distanţă faţă de evenimente.

Taur

Astrele vă recomandă să vă respectaţi ritmul propriu de viaţă, chiar dacă cei din jur vor să vă corupă cu agitaţia lor. Nu vă lăsați influențați.
Gemeni

O persoană dragă vă lipseşte.Tristeţea se poate evapora dacă vă menţineţi tot timpul ocupat. O ieșire în compania unui amic vă binedispune.
Rac

Acordaţi mai multă atenţie ambianţei în care lucraţi pentru că atât productivitatea cât şi inspiraţia depind de ordinea şi armonia din jur.
Leu

Siguranţă pe care o emanati azi îi va influenţă pe cei din jur. Culegeţi lauri şi admiraţie, însă tânjiţi de fapt după înţelegere şi prietenie.
Fecioară

O atitudine prea negativistă vă va aduce deservicii majore. Încercaţi să vă argumentați  poziţia și cu un stop de obtimism.

Balanţă

Începeţi să plătiţi tribut unor ambiţii exagerate prin surmenaj. Încercaţi o schimbare de mediu şi de peisaj. V-ar prinde bine o vacanță.

Scorpion

Încercaţi să menţineţi un echilibru între intimitatea personală şi o imaginea publică pe care sunteţi preocupat să o construiţi.
Săgetător

O ironie lansată de un amic vă indispune. Nu e cazul să fiţi atât de vulnerabil, intenţia lui nu a fost aşa dură cum credeţi.Fiți mai înțelegător.
Capricorn

Pierdeţi din vedere câteva aspecte esenţiale la o negociere pe termen lung. Astrele vă sfătuiesc să analizaţi situaţia cu calm și nu vă îngrijorați.
Vărsător

Nişte obligaţii de ultima oră vă obligă să fiţi mai flexibil astăzi. Încercaţi să faceţi faţă situaţiei. Șefii vă susțin în tot ceea ce întreprindeți.
Peşti

Stilul direct se combină în mod fericit cu diplomaţia care vă caracterizează. Cam asta e şi ideea în care trebuie să acţionaţi azi.

 

 

×