x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 noiembrie. Pentru a evita situaţii nedorite, evită să ajungi acasă devreme.

Horoscop zilnic, 29 noiembrie. Pentru a evita situaţii nedorite, evită să ajungi acasă devreme.

28 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 29 noiembrie. Pentru a evita situaţii nedorite, evită să ajungi acasă devreme.
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Pasiunile tale au fost ca nişte animale închise în cuşcă. Eliberează-le şi fii sincer cu tine însăţi. Acesta ar trebuie să fie scopul tău de acum înainte.

Taur

Ţi se va oferi şansa de a călători cu serviciul pentru o săptămână. Ai totul pregătit, dar nu eşti sigur dacă te vei ridica la înălţimea aşteptărilor şefilor. Nu mai aştepta nicio secundă!

Gemeni

La sfârşitul zilei, vei constata că ai avut o zi foarte anormală. Nu ştii de ce ai fost atât de abătut şi cum ai ajuns acasă, în condiţiile în care la muncă ai făcut totul perfect.

Rac

Simţi o nevoie acută de a sta de vorbă cu partenerul şi să îi spui tot ce ai pe suflet. Vrei să de descarci, şi, dacă te exprimi foarte clar, te va înţelege perfect.

Leu

Toţi cei din jurul tău, inclusiv familia şi prietenii, nu sunt în stare să se exprime clar şi par să fie supăraţi. Pentru a evita situaţii nedorite, evită să ajungi acasă devreme.

Fecioară

Orice dezamăgire şi nemulţumire pe care ai avut-o din cauza faptului că nu ai reuşit să rezolvi probleme mărunte, va dispărea astăzi, pentru că le vei confrunta şi vei soluţiona tot.

Balanţă

Foarte rar ţi se întâmplă să fii surprins sau plicitisit. Cu toate astea, nu te-ai aşteptat deloc să ţi se pună în braţe proiecte nedorite. Poate că cineva vrea să se răzbune şi să-ţi facă rău.

Scorpion

Se va duce o luptă în tine: o parte vrea să stea acasă, în pat şi să se odihnească, iar o parte vrea să socializeze, să iasă cu prietenii şi să le spună ideile revoluţionare.

Săgetător

Eşti cuprins de o febră a curăţeniei şi, indiferent că e vorba de întrega casă, camera ta, sau calculator, vrei să faci ordine şi să scapi de lucrurile inutile: obiecte, haine, mailuri, etc.

Capricorn

Dacă ai pornit pe un drum necunoscut de alţii, urmează-l fără să eziţi o clipă şi explorează noi teritorii. La final, vei vedea că ai învăţat pe toate planurile şi te-ai maturizat foarte mult.

Vărsător

Este mai mult ca evident că lucrurile pentru care te zbaţi acum sunt măreţe, dar eşti singurul care nu vede asta. Ai încredere şi luptă în continuare!

Peşti

În cazul în care te confrunţi cu nişte demoni de ceva timp, vei găsi o oportunitate unică de a scăpa de ei, după ce i-ai suportat atâta timp.

Citeşte şi: 

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×