x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 septembrie. Taurii învață din experiențele anterioare

Horoscop zilnic, 29 septembrie. Taurii învață din experiențele anterioare

28 Sep 2019   •   11:24
Horoscop zilnic, 29 septembrie. Taurii învață din experiențele anterioare

Horoscop Berbec

Nu trebuie să accepţi ajutorul pe care cineva ţi-l oferă dar în care presimţi că urmează să-ţi ceară mult mai mult înapoi. E un ajutor condiţionat şi chiar nu ai nevoie de aşa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru că tu i-ai oferit de atâtea ori ajutorul fără a pretinde nimic în schimb iar el… ce face? Profită de nevoile tale de acum pentru a-ţi oferi ceva ce el deţine, dar nu o face gratis şi nici cu gânduri bune. Fii foarte atent la ce se ascunde în spatele unui sfat, unui sprijin, unei intervenţii aparent amicale, pentru că sigur preţul de plătit mai târziu e imens şi nu merită acceptat!

Horoscop Taur

Nu mai eşti cel de ieri! Arată lumii că ai evoluat, că ai ştiut să te foloseşti cu înţelepciune de experienţele tale anterioare, că ai învăţat mult din tot ce ai construit până acum. Discuţia pe care o porţi azi cu nişte persoane care au rolul de a-şi da cu părerea cu privire la nivelul la care ai ajuns va fi edificatoare, pentru că tot ce spui îi mulţumeşte, le dă garanţia că eşti omul de încredere pe care se pot baza. Când priveşti înapoi, la cel care ai fost, şi compari cu cel care eşti acum, diferenţa este uluitoare, semn că ai acumulat cantităţi mari de informaţie, de cunoştinţe, de experienţă, ce te fac acum să pari mai matur, mai înţelept, mai responsabil.

Horoscop Gemeni

Deşi la început nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergi, nici ţie nu-ţi vine a crede cum încep să apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert. E o dovadă bună că, dacă vrei să iei decizii înţelepte, e bine să iei mai întâi o pauză, să-ţi goleşti mintea de alte gânduri, ş, când observi că în mintea ta e linişte, vei vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi şi scânteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc şi nu te mai gândi la nimic. E momentul tău de debarasare de orice balast şi, pe un teren complet gol, e şi normal să încolţească alte lucruri bune.

Horoscop Rac

Eşti mai puternic decât ai putea crede, ca atare lasă toate temerile tale despre instabilitate care te încearcă, pentru că nu au nicio legătură cu tine. Toate aspectele vieţii tale, cele pe care pui tu cel mai mare preţ, sunt în siguranţă deplină, eşti protejat şi nimic nu se zdruncină. Temerile nu au ce căuta acum în mintea ta, pentru că, dacă ai privi mai atent, ai vedea cât de bine s-au aranjat toate. Chiar şi ceea ce părea să dureze prea mult, mai mult decât ai fi sperat tu, e benefic, semn că unele lucruri nu se întâmplă atunci când vrei tu sau cum vrei tu, ci când acolo, sus, îi este permis să se întâmple. Calmează-te şi aşteaptă momentul adecvat pentru toate, fără să le controlezi pe toate!

Horoscop Leu

Azi eşti foarte preocupat de sănătatea ta şi, pentru că ai starea necesară pentru a-ţi analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbările ce pot fi făcute chiar de azi pentru o viaţă mai bună. Stai şi cântăreşti atent ce îţi face bine şi ce nu şi iei nişte decizii legate de restabilirea armoniei în regimul tău de viaţă. Poate decizi să consumi mai raţional unele alimente cu care nu te împaci bine, reduci medicamentele şi sau creşti consumul de apă, minutele dedicate mişcării sau modului în care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes dacă te ocupi mai mult de propriul organism!

Horoscop Fecioară

Ai tendinţa de a fugi de lume, de a te retrage în carapacea ta pentru a-ţi linge rănile, pentru a plânge în taină, pentru a te gândi numai la dorinţele tale neîmplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de aşa ceva, ci trebuie să profiţi  de orice invitaţie de a te scoate din apatie şi melancolie. Nu ai motive să te izolezi aşa de oameni, când afară te aşteaptă acţiune, dinamism, veselie, distracţie. Te simţi oarecum neînţeles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tău ce nimeni nu-ţi oferă, dar nu te fixa pe o singură sursă a fericirii tale. Poţi primi altceva în loc, mult mai bun, totul e să accepţi tu alternativele fără să te încăpăţânezi să te auto-pedepseşti.

Horoscop Balanță

Ai relaţii prietenoase cu oricine, se resimte o bună înţelegere în toate încercările tale de a intra în discuţie cu oricine. Parcă lumea e mai calmă, mai zâmbitoare acum, că te miri şi tu că planează asemenea armonie în jurul tău. Tu eşti responsabil de această atmosferă plăcută, pentru că ai o vorbă bună pentru oricine, ai o glumă adecvată în orice împrejurare, legi uşor conversaţii despre orice subiect, deci eşti un prieten şi un tovarăş plăcut pentru cei care îţi ţin companie, profită de asemenea atmosferă tihnită pentru a face lumină în eventuale relaţii ajunse în impas. Orice neînţelegere minoră se poate rezolva repede!

Horoscop Scorpion

Fă în aşa fel, azi, încât să ai timp şi pentru sufletul tău – oferindu-ţi câteva ore de linişte, în care să stai doar cu tine însuţi – dar şi pentru prieteni, pentru că îţi extragi energia şi dintr-o parte şi din alta în mod egal. A sta toată ziua retras în casă are doar parţial conotaţii pozitive: pentru că ai timp să citeşti, să te odihneşti, să meditezi asupra dorinţelor tale, dar nu pentru toată ziua, pentru că şi afară, în lume, în spaţii largi te aşteaptă câteva motive excelente de distracţie. Găseşte-ţi timp şi stare şi pentru unele şi pentru altele, pentru o zi cu adevărat benefică şi relaxantă pentru inima ta.

Horoscop Săgetător

Dacă nimic nu se petrece interesant în jurul tău, nu te complace în această stare de linişte şi pasivitate, ci fă ceva! Mobilizează-i tu pe ceilalţi la o activitate care să-i scoată din lenea de duminică, scoate-i la mişcare, la plimbare, la sport, pentru că e o zi perfectă pentru a consuma caloriile. Ai să vezi că cel mai greu e să porneşti, pentru că după aceea lucrurile merg de la sine. Satisfacţia va fi imensă la finalul zilei că ai reuşit să dai startul atâtor provocări şi aventuri interesante în care ai jucat un rol important. Tu eşti motorul, scânteia care aprinde cheful tuturor, ţine-o tot aşa!

Horoscop Capricorn

Deşi tu eşti o fire predominant mentală, de data aceasta te încearcă tot felul de trăiri pe care nu ştii cum să le gestionezi. Chiar dacă e o situaţie în care inima ar trebui să-şi lase amprenta, tu tot pe ce-ţi transmite raţiunea te bazezi pentru că ai încredere în logica ta şi în capacitatea ta de a face lumină prin discernământ şi gândire clară. Pentru că mintea ta e limpede şi intuiţia ascuţită, vei reuşi să faci ordine în această contradicţie de forţe, ca atare lasă-ţi tot latura ta raţională să conducă situaţia şi să ia decizii. Inima ar putea fi părtinitoare, mintea nu!

Horoscop Vărsător

Viitorul tău se scrie chiar azi, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca şi cum ar fi o joacă sau o întâmplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care îl ai la dispoziţie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste câteva zile sau luni, deci trebuie să fii foarte atent la ingrediente. O eroare făcută acum poate da peste cap toată construcţia, tocmai de aceea trebuie să te apleci cu maximă grijă asupra detaliilor chiar de aici, de la sursă. Felul în care torni fundaţia depinde de energia pe care o investeşti, de gândurile pe care le trimiţi în univers cu privire la acest plan la care visezi, deci încarcă-le pe toate cu iubire, optimism şi dorinţă de succes. Contează enorm cum iei startul!

Horoscop Pești

Rupe-te azi de ceilalţi şi nu mai încerca să le fii doar lor pe plac, pentru că, din atâta devotament şi dăruire, tu practic uiţi de tine. Priveşte un pic la ce ai făcut în ultima perioadă şi ai să descoperi că ai făcut atâta lume fericită cu prezenţa ta, cu sfaturile tale, cu serviciile pe care le-ai pus la picioarele tale, încât tu ai fost lăsat la o parte. Acum e momentul să-i laşi pe ceilalţi pe planul doi şi să te uiţi doar la tine: care îţi sunt dorinţele, spre ce te îndrepţi? Conectează-te din nou la eul tău interior şi începe să clădeşti ceva doar pentru tine, fără a te mai gândi la alţii! Ceea ce gândeşti, spui şi decizi acum contează numai pentru binele tău şi se materializează sub ochii tăi!

Horoscop oferit de ACVARIA

×
Subiecte în articol: horoscop 29 septembrie