x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 septembrie. Toate semnele zodiacale vor avea o zi dificilă

Horoscop zilnic, 29 septembrie. Toate semnele zodiacale vor avea o zi dificilă

28 Sep 2016   •   19:45
Horoscop zilnic, 29 septembrie. Toate semnele zodiacale vor avea o zi dificilă

Berbec

Te cuprinde nostalgia şi vei avea nevoie de umărul unui coleg de serviciu pentru a plânge pe el. Eşti foarte emotiv şi rememorezi momente fericite din trecut.

Taur

Pentru că eşti atât de setat pe muncă, rişti să pierzi toată distracţia. De cele mai multe ori, petrecerile nu se ridică la aşteptările tale şi renunţi să te mai duci.

Gemeni

Dacă începi să ai grijă de tine şi să-ţi aloci mai mult timp, nu înseamnă că eşti egoist. Este foarte important să ai grijă de sănătatea ta şi să semnalezi orice neregulă.

Rac

Dacă vrei să fii sincer şi deschis şi să-ţi exprimi sentimentele, ai grijă să nu-i faci pe cei din jurul tău să se simtă stânjeniţi.  

Leu

Un conflict mocnit va izbucni şi te va face să te autoanalizezi, să regândeşti valorile în care crezi. Nu trebuie să-ţi schimbi ideile, ci doar să accepţi faptul că există şi alte opţiuni.

Fecioară

Pentru că ţi-ai setat nişte aşteptări prea mari, e posibil ca ele să-ţi creeze situaţii tensionate atât la serviciu, cât şi pe plan sentimental.

Balanţă

Eşti irascibil şi nu accepţi şi opiniile celor care gândesc diferit de tine. Nu veţi ajunge la niciun consens şi va trebui ca amândoi să vă respectaţi reciproc.

Scorpion

Chiar dacă cei din jurul tău se comportă ca şi când totul e în regulă, tu ştii de fapt ce nu este în regulă. Bazează-te pe intuiţie în continuare!

Săgetător

Continui să munceşti din greu dar faci asta în mod natural. Toţi aşteaptă de la tine veştile bune, chiar dacă sinceritatea ta îi poate deranja pe unii.

Capricorn

În loc să aminteşti tuturor de problemele  care trebuie rezolvate, axează-te mai bine pe poveştile de succes şi pe activităţile din care ai de învăţat. Distanţează-te de lucrurile negative!

Vărsător

Pare că eşti dintr-un alt film astăzi, pentru că nu te aliniezi cu nimeni din grupul tău. Cu toate astea, nu-i poţi convinge că tu ai dreptate şi ei nu, chiar dacă este aşa.  

Peşti

Colegii de muncă se vor lua de tine şi îţi vor aduce critici, cu toate că tu nu ai făcut nimic pentru a se ajunge la această situaţie.

 

 

×