x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 august 2016. Tratează lucrurile cu răbdare

Horoscop zilnic, 3 august 2016. Tratează lucrurile cu răbdare

02 Aug 2016   •   19:55
Horoscop zilnic, 3 august 2016. Tratează lucrurile cu răbdare

Berbec: A sosit vremea acţiunilor îndrăzneţe. Nu te teme de riscuri, norocul este de partea ta. N-ar strica, chiar, să pui un bilet la loterie.

 

Taur: Ar fi bine să îţi îngrijeşti sănătatea cu ceva mai multă atenţie. Ai grijă ce mănânci, ce bei sau în compania cui îţi petreci timpul.

 

Gemeni: O dispoziţie combativă care se îmbină, astăzi, cu o minte limpede, te ajută să ai succes, indiferent cât de ambiţioase îţi sunt planurile.

 

Rac: Cineva îţi aduce nişte acuzaţii astăzi. Ai grijă să nu răspunzi imediat, dacă nu ştii despre ce este vorba. Informează-te, înainte să deschizi gura.

 

Leu: Planul de acţiune în vederea atingerii unui ideal îţi este clar, însă ceea ce te trage în spate sunt inhibiţii ce ţin de propria ta natură.

 

Fecioară: Ai tendinţa de a te lăsa afectat mai mult decât trebuie de greşelile din trecut. Nu le mai privi drept eşecuri, ci drept lecţii.

 

Balanţă: O acţiune pe care o întreprinzi are parte de reacţii de respingere, în ciuda intenţiilor tale bune. Tratează lucrurile cu răbdare.

 

Scorpion: Dacă auzi o voce interioară care îţi spune să o laşi mai uşor, ar fi bine să asculţi de ea. Nu este acum cazul să-ţi forţezi limitele.

 

Săgetător: O zi în care energia din tine clocoteşte, iar spiritul de aventură este la cote ridicate. Aspiri să cunoşti lucruri noi, incitante.

 

Capricorn: Măsoară de două ori înainte să tai, astăzi. Eşti predispus să faci o gafă şi să strici ceva ce nu va mai putea fi reparat, apoi.

 

Vărsător: O zi potrivită pentru a încerca lucruri noi sau pentru a pune în practică gânduri pe care până acum le catalogai drept nerealiste.

 

Peşti: Ar fi cazul să fii ceva mai precaut în limbaj. Ai tendinţa de a bârfi fără să-ţi dai seama că te poate auzi şi cine nu trebuie.

×