x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 august. Săgetătorii prind curaj

Horoscop zilnic, 3 august. Săgetătorii prind curaj

02 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 3 august. Săgetătorii prind curaj

Berbec

Fii categoric în acțiuni azi, căci doar așa vei atinge obiectivele pe care ți le-ai propus de atât de mult timp. Ai încredere!

Taur

Te simți liber din punct de vedere emoțional. Acordă atenție și evenimentelor mai mici care îți ies în cale, căci vei avea de câștigat.

Gemeni

Nu ai timp să rămâi concentrat pe un lucru mărunt care te-a marcat cândva. Adună-te și încearcă să treci peste micile conflicte.

Rac

Astăzi este doar despre tine. Ia o pauză de la activitățile zilnice și răsfață-te puțin, fă ceea ce îți place și bucură-te de zi.

Leu

Încearcă să nu fi atât de serios azi. Învață să te bucuri de fiecare moment și nu încerca să pui stăpânire pe tot ce întâlnești.

Fecioară

Nu rata nicio oportunitate care își iese în cale azi. Nu contează cât de obosit ești, caută energia necesară pentru a progresa.

Balanţă

Acum este momentul să te descarci și să spui ceea ce îți dorești de mult. Încetează să te mai gândești așa mult la consecințe.

Scorpion

Opiniile tale contează foarte mult pentru grupul tău de prieteni, așa că discuțiile de azi se învârt în jurul a ceea ce crezi tu.

Săgetător

Sensibilitatea ta va fi atinsă de furie azi. Nu-ți fie teamă să spui tare și răspicat ceea ce crezi. Vorbește despre sentimentele tale.

Capricorn

Te simți puternic din punct de vedere fizic, așa că pui în aplicare toate planurile tale legate de sport. Bucură-te de energie.

Vărsător

Acum este momentul să profiți de toate oportunitățile pe care le ai pe plan profesional. Nu te plafona și aspiră spre mai mult.

Peşti

Ești plin de energie și încerci să faci mai multe lucruri deodată. Poate părea o idee bună, însă încearcă să nu te epuizezi inutil.

 

×