x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 3 mai 2018: Berbecii pot avea câștiguri financiare

Horoscop zilnic 3 mai 2018: Berbecii pot avea câștiguri financiare

03 Mai 2018   •   07:32
Horoscop zilnic 3 mai 2018: Berbecii pot avea câștiguri financiare

Horoscop 3 mai 2018 Berbec
Sunt posibile câştiguri financiare din sfera profesională. Este bine să îţi asculţi vocea interioară, pentru că te va îndrumă foarte bine în tot ce ai de făcut. O zi perfectă lângă cei dragi.

Horoscop 3 mai 2018 Taur
Este o zi în care eşti plin de energie, dar îți este greu să o gestionezi. Din cauza treburilor gospodăreşti pe care le ai de rezolvat eşti tentat să îţi canalizezi eforturile numai spre casă.

Horoscop 3 mai 2018 Gemeni
Aranjează-ţi programul astfel încât să petreci suficiente momente liniştite, în care să te relaxezi sau pur şi simplu să te plimbi prin locurile preferate. Îngrijeşte-ţi sănătatea mai bine.

Horoscop 3 mai 2018 Rac
Se pare că în preajma ta vin astăzi prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu toţii îţi vor oferi direct sau indirect informaţii deosebite legate de variante noi de câştig.

Horoscop 3 mai 2018 Leu
Dorinţa de a te afirmă cu orice preţ îţi aduce beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung este foarte păguboasă. Trebuie să-ți reevaluezi sistemul de valori morale şi să abordezi altfel viaţa.

Horoscop 3 mai 2018 Fecioara
Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale, meditaţiilor în locuri sfinte şi chiar a modificării filozofiei de viaţă. Din planurile subtile ale existenţei îţi vin informaţii deosebite prin diverse mijloace.

Horoscop 3 mai 2018 Balanţă
Neplăcerile pot apărea de la valorile materiale folosite sau administrate împreună cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Fereşte-te de speculaţii, și de cheltuieli nefondate.

SHoroscop 3 mai 2018 Scorpion
Este o zi în care poţi pune la punct multe detalii ale relaţiei cu partenerul de viaţă sau ale relaţiilor profesionale. Posibil că aceste persoane să dorească schimbări majore în relaţiile voastre.

Horoscop 3 mai 2018 Săgetător
Astăzi vei avea multe de făcut la serviciu, însă trebuie să îţi rezervi momente şi energie şi pentru a rezolva treburi gospodăreşti plănuite mai demult.

Horoscop 3 mai 2018 Capricorn
Relaţiile sentimentale îţi acaparează gândurile, dar şi eforturile, posibil chiar şi economiile băneşti. Cu ajutorul celor dragi îţi poţi îmbunătăţi personalitatea şi relaţiile cu cei din jur.

Horoscop 3 mai 2018 Vărsător
Lasă forfota cotidiană deoaparte şi, pe cât posibil, petrece cât mai mult timp cu membrii familiei, acasă. Cu ei poţi discuta în liniște despre relaţiile tale parteneriale din segmentul socio-profesional.

Horoscop 3 mai 2018 Peşti
Călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat reprezintă aspectele importante ale zilei. Primeşti informaţii bune şi sfaturi necesare în segmentul profesional.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 3 mai 2018