x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 martie 2016. Ar fi bine sa iti stabilesti prioritatile, intrucat exista riscul sa te pierzi intr-un labirint de actiuni nesemnificative

Horoscop zilnic, 3 martie 2016. Ar fi bine sa iti stabilesti prioritatile, intrucat exista riscul sa te pierzi intr-un labirint de actiuni nesemnificative

02 Mar 2016   •   19:13
Horoscop zilnic, 3 martie 2016. Ar fi bine sa iti stabilesti prioritatile, intrucat exista riscul sa te pierzi intr-un labirint de actiuni nesemnificative


Berbec
Sunt favorizate demersurile necesare pentru a-ti imbunatati pozitia socio-profesionala si imaginea in ochii celorlalti. Relationarea cu persoane deosebite, erudite iti va deschide pofta de studiu, documentare sau chiar de abordare a unor cursuri de perfectionare, atat personala, cat si profesionala. Disciplineaza-ti gandurile, evita sa vorbesti mult si mai ales asculta cu interes!

Taur
O zi delicata la capitolul financiar. Probabil ca esti nevoit sa achiti rapid unele datorii sau, pentru cei dragi trebuie sa faci rost de o suma importanta de bani. Discutiile privitoare la partaje si mosteniri sunt alte subiecte importante de luat in seama. Chibzuieste-ti resurele materiale si nu te avanta in cheltuieli neimportante. Dupa-amiaza, relaxeaza-te cu un film amuzant!

Gemeni
Apar restrictii in relatiile parteneriale, in sensul ca fie va trebui sa contribui cu mai multi bani la cheltuielile comune, fie va trebui sa-ti faci mai mult timp pentru a petrece alaturi de persoanele implicate in aceste relatii. Adapteaza-te nevoilor celorlalti! Ai numai de castigat daca contribui si tu, atat cat poti, la bunul mers al relatiilor. Dupa-amiaza, rasfata-te cu o carte buna.

Rac
O zi cu multe treburi la serviciu, dar si cu dialoguri importante. Ar fi bine sa iti stabilesti prioritatile, intrucat exista riscul sa te pierzi intr-un labirint de actiuni nesemnificative. Colegii de munca te vor ajuta, daca le permiti. Pe de alta parte, aminteste-ti sa-ti ingrijesti sanatatea. Se pot evidentia afectiuni ale ficatului, soldurilor, coapselor sau o gripa sezoniera.

Leu
Ti-ai putea folosi talentele creative din plin astazi, pentru ca ai sanse sa realizezi adevarate opere de arta. Concentreaza-te pe un hobby si nu te lasa distras de cei care doresc sa planga pe umarul tau si sa-ti paseze tie problemele lor. Relatiile sentimentale sunt umbrite, astfel ca le poti aduce la lumina cu farmecul tau nativ. Dupa-amiaza ar fi bine sa te odihnesti ceva mai mult.

Fecioara
Casa si familia te solicita mult astazi, astfel ca este putin probabil sa te mai poti ocupa si de altceva. Poate fi vobra despre desfasurarea unor treburi domestice restante sau despre momente favorabile de a opera reparatiile necesare la instalatiile de foc, de aer, altele. Fii prudent si implicat in tot ce tine de segmentul domestic. Te vei descurca bine si cu celelalte responsabilitati.

Balanta
S-ar putea sa fii vizitat de rude sau tu sa mergi in vizita la unele. Dialogul cu persoanele din anturajul apropiat este important, pentru ca se pot lamuri animozitati si chestiuni patrimoniale vechi. Sustine-ti parerile cu dovezi si cu vorbe bine alese, dar potrivite situatiei in care te afli. Spre seara, linistea casei si prezenta membrilor familiei este tot ce ai nevoie.

Scorpion
O zi in care ai putea rezolva chestiuni financiare, de genul achitarea unor facturi, dar si pentru a face cumparaturi necesare traiului cotidian. Posibile neplaceri pot aparea din partea celor dragi, in sensul ca acestia doresc mai mult sprijin material din partea ta, decat le oferi tu de bunavoie. Chibzuieste-ti bine resursele financiare si nu te lasa santajat emotional de nimeni.

Sagetator
O zi contradictorie din toate punctele de vedere. Acorda importanta semnalelor organismului tau si evita spatiile aglomerate si eforturile solicitante. Gandeste-te la planuri noi de viitor, incluzandu-i si pe cei dragi si de incredere. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru a te plimba prin locurile preferate sau pentru o sedinta la un salon de intretinere corporala.

Capricorn
Ai nevoie de odihna si prudenta in tot ce intreprinzi. Deoarece, organismul tau este vulnerabil ar fi bine sa te ocupi numai de treburile prioritare si, la nevoie, sa apelezi la cei dragi pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit. O discutie secreta cu cineva din antuajul profesional iti va revela o parte din jocurile de culise din cadrul locului de munca. Fii discret si tine cont de cele aflate!

Varsator
Prima partea zilei esti in verva si dornic de a relationa cu multa lume. Insa dupa pranz, starea ta de spirit se va schimba radical, astfel ca vei deveni discret si invaluit in tacere. Nu forta nota si tine cont de semnalele trupului si sufletului tau. O discutie de taina cu cineva drag te poate ajuta cu pareri viabile despre situatiile cu care ai de-a face, mai ales, in sfera profesionala.

Pesti
Se intrezaresc rasturnari de situatie in plan profesional. Relatiile tale cu sefii sau pozitia in cadrul unui grup de lucru se pot reconfigura definitiv. Ar fi bine sa fii discret si atent, intrucat este dificil sa recuperezi un statut sau o eticheta buna dobandite cu mult efort de ceva vreme incoace. Cineva iti va oferi sfaturi deosebite, pentru a trece rezonabil peste provocarile zilei.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop