x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2015. Pentru salvarea multor suflete este nevoie de tine, acum

Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2015. Pentru salvarea multor suflete este nevoie de tine, acum

02 Noi 2015   •   22:37
Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2015. Pentru salvarea multor suflete este nevoie de tine, acum


Horoscop 3 noiembrie. Berbec
Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata ta de zi cu zi. Indiferent ce anume alegi, asigura-te ca responsabilitatea iti apartine in totalitate. Analizeaza cu rabdare toate informatiile pe care le primesti. Zona abdominala este sensibila si excesele alimentare nu iti sunt deloc prielnice.

Horoscop 3 noiembrie. Taur
Se poate accentua dorinta ta de relationare, astazi, mai ales daca nu esti implicat intr-o relatie de cuplu stabile. In acelasi timp, intensitatea emotiilor tale ar putea fi prea puternica pentru cei/cele cu care interactionezi – nu este nevoie de exagerare, farmecul tau personal este suficient pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Horoscop 3 noiembrie. Gemeni
Este important ca astazi sa iti pastrezi sangele rece si mintea neimpanzita de norii iluziilor. Ai nevoie de logica mai mult decat de compasiune. Se stie ca esti genul de om care isi asuma responsabilitatile pentru tot ceea ce face, dar acest lucru nu garanteaza controlul tau absolut asupra celor neprevazute. Vestile bune si atmosfera romantica sunt de gasit in mijlocul caminului tau.

Horoscop 3 noiembrie. Rac
Desi preocupat pana la extrem de detaliile existentei tale, prin extensie si de ceea ce li se intampla celor din mediul tau, aminteste-ti ca nu toata lumea vede lucrurile din aceeasi perspectiva din care tu le observi. Doar cel/cea pe care il/o iubesti este pe aceeasi lungime de unda cu tine, de aceasta data. Surprize frumoase pot veni de la fratii si/sau surorile tale.

Horoscop 3 noiembrie. Leu
Se pare ca iti doresti sa alcatuiesti o noua strategie pentru viitoare succese. Pasiunea cu care faci acest lucru este de nestavilit, iar modul in care relationezi cu ceilalti (mai ales cu persoanele de sex opus tie) este impecabil. Cu toate acestea, inainte de a face primul pas, cantareste cu atentie situatia in care te afli; nu intotdeauna curajul nebunesc are parte de efecte favorabile planului tau.

Horoscop 3 noiembrie. Fecioara
Pentru salvarea multor suflete este nevoie de tine, acum. Ceea ce tu poti face (chiar si o simpla rugaciune spusa, de fapt, pentru cei care au nevoie de asa ceva) nu multi vor reusi. Este o zi in care poti materialize foarte usor dorintele pe care le ai, deci ai grija ce-ti doresti, deoarece se poate intampla. Aminteste-ti sa fii in voia Divina.

Horoscop 3 noiembrie. Balanta
Chiar daca simti nevoia sa fii in mijlocul actiunii, rezuma-te doar la a fi parte dintr-un grup, nicidecum la a incerca sa preiei fraiele. Pastreaza-ti energia pentru situatii mai complexe. Nu intotdeauna oamenii din jurul tau stiu ce se ascunde in spetele zambetelor pe care tu le afisezi, ceea ce ii poate face pe acestia sa iti perceapa gresit intentiile. Nu da detalii mai mult decat este cazul si nu raspunde neintrebat.

Horoscop 3 noiembrie. Scorpion
O zi in care ai putea avea parte de mai multe obstructionari si limitari decat te-ai asteptat. Cu toate acestea, indicat este sa nu astepti sa cada drobul de sare de pe soba, ci sa anticipezi, cat de putin, ceea c ear putea urma. Schimbarile bruste si majore de drum nu sunt privite cu ochi buni, astazi si cu atat mai putin recomandate. Fii pregatit sa iti oferi ajutorul, neconditionat.

Horoscop 3 noiembrie. Sagetator
Nu-ti ignora logica, astazi. Evita a avea incredere oarba in ceea ce simti, pentru ca este o zi in care, daca ramai cu capul in nori, te-ai putea trezi cu aripile taiate, pierzand tot ceea ce pana acum ai castigat. In alta ordine de idei, ziua de maine este, de asemenea, potrivita pentru a-ti termina treburile. Excesele nu iti sunt de folos. De asemenea, nici incapatanarea.

Horoscop 3 noiembrie. Capricorn
Cu greu iti pot fi dejucate planurile. Cu rabdare si concentrare, insa, poti deveni si mai puternic, continuand pe calea aleasa. Ia in calcul si ceea ce realitatea iti ofera, deocamdata, neinvestind mai multa energie decat este cazul pentru a-ti vedea visul materializat. Este o zi in care mai bine te multumesti cu putin, pastrandu-ti fortele pentru viitor.

Horoscop 3 noiembrie. Varsator
Desi ar trebui sa multumesti Cerului pentru ceea ce ai, in ceea ce priveste relatia ta de cuplu, se pare ca tendinta ta este aceea de a-ti dori o mai mare libertate de miscare. Este adevarat, toti trebuie sa fie fericiti, in aceasta lume, atat doar ca libertatea fiecaruia nu trebuie sa reprezinte ingradirea altuia. O zi in care ar fi bine sa stapanesti arta compromisului.

Horoscop 3 noiembrie. Pesti
Cu cat vrei sa fii mai serios, cu atat mai mult gandurile-ti vor fi tributare imaginatiei. In definitiv, in si prin creatie iti gasesti sensul si scopurile. Si, daca toate aceste demersuri implica astazi si un parteneriat, lucrurile sunt pe jumatate rezolvate, indeplinite. Multe oportunitati apar in calea ta, majoritatea aflate in stransa conexiune cu cel mai frumos sentiment: iubirea.

Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de Astrocafe.ro pentru Jurnalul National

×
Subiecte în articol: Horoscop 3 noiembrie horoscop