x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 octombrie. Vezi ce rezervă astrele pentru începutul acestei săptămâni

Horoscop zilnic, 3 octombrie. Vezi ce rezervă astrele pentru începutul acestei săptămâni

02 Oct 2016   •   19:45
Horoscop zilnic, 3 octombrie. Vezi ce rezervă astrele pentru începutul acestei săptămâni

Berbec

Ai un conflict de dimineaţă cu partenerul de viaţă, cu un părinte sau cu colegii de apartament. Nu reuşeşti să te stăpâneşti, dar va trebui să le ceri scuze pentru că tu eşti de vină.

Taur

Începi săptămâna cu o decizie în favoarea sănătăţii tale. Nu ai mai amânat vizita la medic şi te duci la un consult. Din fericire, vei găsi soluţiile problemelor tale.

Gemeni

E posibil să întâlneşti un coleg nou de muncă sau un manager să facă o vizită la sediul în care lucraţi. Aceşti oameni vin din medii sociale diferite şi ai putea avea de învăţat de la ei.

Rac

Se iveşte o situaţie delicată la locul de muncă, dar care îţi va releva adevăraţii prieteni. Apropiaţii vor reacţiona diferit: unii te vor susţine, iar ceilalţi îşi arată adevărata faţă.

Leu

Te contrazici cu un prieten apropiat şi pentru că niciunul dintre voi nu vrea să cedeze, ajungeţi să vă reproşaţi lucruri grave. E momentul să luaţi o pauză.

Fecioară

Vei fi nevoit să stai peste program pentru a termina anumite sarcini şi vei ajunge acasă târziu. Din această cauză, te vei certa cu copilul sau partenerul tău.

Balanţă

Eşti unul dintre puţinii norocoşi pentru că îţi vei începe săptămâna alături de o persoană iubită. Veţi distra şi vă veţi bucura unul de compania celuilalt.

Scorpion

Starea ta de spirit nu este cea mai bună. Faci nişte planuri pentru diseară, dar e posibil să te întristezi mai rău. Petrece timpul liber singur. Este cel mai bine.  

Săgetător

Prietenii te vor invita la un eveniment de la care nu trebuie să lipseşti. Firea ta deschisă te va ajuta să-ţi faci mulţi prieteni, aşa că nu ai de ce să-şi faci griji.

Capricorn

Nimeni nu te întrece când vine vorba de economii, dar e bine ca astăzi să te răsfeţi puţin şi să investeşti în micile plăceri. Vei începe săptămâna atfel.

Vărsător

Comunici foarte bine cu colegii de la locul de muncă şi reuşiţi să îl impresionaţi chiar pe şef. Nu te lăsa mai prejos şi ai grijă să nu fii umbrit de ei.

Peşti

Multitudinea de planuri şi de idei din capul tău nu-ţi dau pace şi nu reuşeşti să te linişeşti. Calmează-te, relaxează-te şi soluţiile vor veni cu timpul.

 

 

×