x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 30 mai. Oamenii nu pot ignora faptul că radiezi de fericire şi de iubire

Horoscop zilnic, 30 mai. Oamenii nu pot ignora faptul că radiezi de fericire şi de iubire

29 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 30 mai. Oamenii nu pot ignora faptul că radiezi de fericire şi de iubire

Berbec

Eşti foarte încordat pentru că o persoană apropiată ţie pare că nu-i pasă de sentimentele tale. Nu mai judeca aspru şi discută cu ea.

Taur

Rezervă-ţi nişte timp pentru a merge la cumpărături şi pentru a-ţi schimba ţinuta. Fii încrezător şi mulţumit de felul în care arăţi.

Gemeni

Este posibil să fii sunat de cineva pentru a fi gazda unui eveniment la tine acasă, pentru că eşti cel care are cel mai mult spaţiu.

Rac

Eşti fericit şi se vede. Oamenii nu pot ignora faptul că radiezi de fericire, de calm şi de iubire. Vei întoarce capetele pe stradă.

Leu

Vei trece prin multe obstacole în cursa de a atinge ţelurile acestei zile, dar nu te da bătut, chiar dacă nu primeşti suportul şi ajutorul pe care-l meriţi.

Fecioară

Va fi o zi excelentă. Sunt şanse foarte mari să iei parte la nişte reuniuni neaşteptate, care vor face fericiţi toţi participanţii.

Balanţă

Eşti foarte iritat că nu primeşti toată atenţia celor apropiaţi şi chiar tinzi să fii gelos. Cu cât te enervezi, cu atât îndepărtezi oamenii de lângă tine.

Scorpion

Eşti conştient de faptul că urmează o perioadă grea, dificilă şi complicată din cauza familiei, a serviciului şi a prietenilor pe care i-ai ignorat.

Săgetător

 Nu trebuie să fii timid pentru a lua ce ţi se cuvine. Dacă ceilalţi omit să te răsplătească, va trebui să iei singur ceea ce meriţi.

Capricorn

Dacă vei învăţa cum să faci compromisuri, va fi o zi productivă pentru tine. Dacă insişti să lucrezi de unul singur, vei munci înzecit.

Vărsător

La fel ca şi Balanţele, tânjeşti după atenţie, iubire şi apreciere. Nu este atâtde evident, dar ai grijă să nu exagerezi.

Peşti

Nu lăsa pe nimeni şi nimic să îţi strice buna dispoziţie şi fericirea, astăzi. Este momentul tău de glorie şi trebuie să îl trăieşti cum se cuvine.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine