x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 30 martie 2018: Fecioarele trebuie să-și stabilească mai bine prioritățile

Horoscop zilnic 30 martie 2018: Fecioarele trebuie să-și stabilească mai bine prioritățile

29 Mar 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 30 martie 2018: Fecioarele trebuie să-și stabilească mai bine prioritățile

Berbec

Dimineata s-ar putea sa te simti putin confuz, dar acest lucru poate fi eliminat daca faci o lista cu planurile tale. Fiind ghidat de o lista, vei simti ca ai realizat destul de multe pana la amiaza. 

Taur

Ideile tale sunt clare si iti vin cu usurinta.Totul indica ca tu trebuie sa preiei initiativa in problemele de familie. Creezi armonie printre cei din jur si ai un sentiment de sprijin datorita eforturilor tale.

Gemeni

Poti sa ii intelegi pe cei din jur si petreci momente speciale alaturi de o persoana pe care o iubesti.Starea de bine şi sentimentul de sprijin si armonie fac aceasta perioada una fericita.

Rac

Obiectele materiale si intregul concept de valoare capata mai multa importanta pentru tine acum.  Este momentul potrivit sa-ti schimbi jobul sau sa avansezi la locul de munca actual.

Leu

Astazi ai tendinta sa planifici multe, poate prea multe lucruri in acelasi timp. Din aceasta cauza este posibil sa nu te poti concentra si sa ai sentimentul ca nu ajungi niciunde. Bucura-te de cei din jur si adopta o atitudine de planificator atunci cand este nevoie.

Fecioara

Idealurile tale sunt de admirat, dar eforturile pe care le faci in implinirea acestora pot fi incetinite datorita criticii pe care ti-o faci. Stabileste-ti drumul pe care trebuie sa mergi pentru a-ti atinge idealurile si asculta si sfaturile cuiva din exterior.

             Balanta

Concentreaza-te pe ce iti doresti cu adevarat in aceasta perioada, pentru ca poti fi foarte convingator cu ceilalti!Simtul umorului de care dispui este foarte contagios.

Scorpion

Niste planificari financiare ar putea parea cam stricte pentru acest moment, dar te vor ajuta sa fii un exemplu pentru ceilalti si sa ii indrumi.Este o perioada in care ai incredere in tine, potrivita pentru a termina proiecte importante.

Sagetator

Lucrurile care iti sunt dragi, precum si persoanele iubite sau copiii sunt in centrul atentiei in aceasta perioada. Vei fi ocupat incercand sa organizezi lucrurile intr-un anumit fel.Comunicarea continua sa se imbunatateasca.

Capricorn

Acum este momentul potrivit pentru a calatori cu avionul sau pentru a pregati o excursie intr-un loc necunoscut in weekend. Trebuie sa stii exact care iti sunt intentiile si asteptarile si vei vedea cum conflictele personale dispar.

Varsator

Doresti sa pui conditii si este posibil ca solicitarea unei cresteri salariale sa fie urmatorul pas pentru tine. Astazi ai putea sa iti revizuiesti CV-ul si sa adaugi noua experienta si noile aptitudini.

Pesti

Avansarea in cariera se poate realiza doar daca te implici cu adevarat in afaceri. Trebuie sa stii cu adevarat ce doresti si sa scapi de tot ce iti ingreuneaza drumul.

 

×
Subiecte în articol: horoscop