x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 31 august: Racii sunt sfătuiți să nu rămână ancorați în situații nefavorabile

Horoscop zilnic 31 august: Racii sunt sfătuiți să nu rămână ancorați în situații nefavorabile

30 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 31 august: Racii sunt sfătuiți să nu rămână ancorați în situații nefavorabile

Berbec

Este posibil să fii pus în situaţia de a-ţi schimba concepţia de viaţă, atitudinea sau să îndrepţi o acţiune pe care ai întreprins-o greșit.

Taur

Ai ocazia de a face ceva ce ţi se potriveşte sufleteşte, dar alege cu discenrnământ la ceea ce trebuie să renunţi pentru asta.

Gemeni

Orice situaţie ostilă sau orice provocare care vine către tine trebuie tratată cu înţelepciune, mai mult ca sigur are un scop pe care îl vei înţelege mult mai târziu.

 Rac

Dozează-ţi bine energia, tinzi să te împraştii în mai multe direcţii fără rost. Analizează şi nu rămăne ancorat în situaţii care nu îţi mai sunt favorabile.

Leu

Astrele te sfătuiesc să corectezi pe loc neînţelegerile relaţionale, mai ales că ele se pot transforma într-un fel pe care nu ţi-l doreşti.

Fecioară

Este indicat să abordezi viaţa cu calm, pas cu pas, fără a sări etape importante. Nu îţi investi energia în ceea ce nu crezi.

Balanţă

Dacă ceva nu funcţionează aşa cum trebuie, întreabă şi pune totul în ordine. Nu îndepărta pe cineva numai pentru că ceva nu ţi s-a părut în regulă.

Scorpion

Fructifică şi valorifică parteneriatele actuale, cu ajutorul lor poţi avea un mare succes. Pot apărea schimbări importante în zona financiară.

Săgetător

Eşti provocat să rezolvi toate acele situaţii de viaţă ce au rămas nerezolvate în trecut. Nu mai amâna nimic din ceea ce este important.

Vărsător

Acceptă că mai ai de învăţat în unele domenii din viaţa ta, altfel vei primi unele lecţii importante. Orientează-te către persoanele care sunt sincere cu tine.

Peşti

Ai muncit foarte mult, te-ai implicat în multe activităţi, de aceea trebuie să duci totul la bun sfârşit fără a începe ceva nou.

 

×
Subiecte în articol: horoscop