x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 iulie 2015. Cai noi se pot deschide si pentru tine, mai ales daca planuiesti sa faci o calatorie

Horoscop zilnic, 31 iulie 2015. Cai noi se pot deschide si pentru tine, mai ales daca planuiesti sa faci o calatorie

30 Iul 2015   •   20:48
Horoscop zilnic, 31 iulie 2015. Cai noi se pot deschide si pentru tine, mai ales daca planuiesti sa faci o calatorie


Horoscop 31 iulie. Berbec
Multe posibilitati se ivesc pentru tine acum, la Luna albastra in Varsator. Proiecte care se coc, roade care pot fi culese, oameni noi care intra in viata ta aflandu-se pe aceeasi lungime de unda… O zi cu adevarat speciala, care-ti poate deschide mintea si inima pentru noi orizonturi, mai implinitoare.

Horoscop 31 iulie. Taur
Vrei, nu vrei, astazi esti provocat sa faci un salt in cariera, sa-ti definesti mai clar rolul social si profesional, sa faci un pas inainte si sa te expui mai mult decat pana acum. Pentru tine, Luna plina in Varsator este revelatoare in zona carierei, statutului si imaginii. Fii gata sa vezi dincolo de obiceiuri, zona de confort sau prejudecati.

Horoscop 31 iulie. Gemeni
Cai noi se pot deschide si pentru tine, mai ales daca planuiesti sa faci o calatorie sau ai in derulare proiecte in colaborare cu strainatatea. Informatiile ajunse la tine, vestile primite, mesajele numeroase, toate acestea sunt nepretuite astazi, asa ca fii prezent si nu ezita sa visezi la un viitor mult mai frumos decat crezi ca e posibil.

Horoscop 31 iulie. Rac
In cazul tau, Luna plina in Varsator activeaza axa banilor si resurselor materiale, o zona in care in sfarsit iti poti castiga autonomia si independenta, datorita unor eforturi indelungi pe care le-ai facut pana acum si a unor demersuri consistente in acest sens. Poti culege roade frumoase si pot veni castiguri, prin intermediul altora si la recomandarea unor terti.

Horoscop 31 iulie. Leu
Esti direct vizat de Luna albastra in Varsator, care activeaza axa parteneriatelor si a personalitatii. Astazi, desi cu un prea-plin energetic greu de tinut in frau, poti avea multe constientizari cu privire la relatiile tale si la ce iti doresti in continuare legat de acestea. In plus, e un moment revelator in privinta unor actiuni de intreprins de acum incolo, care sa te angajeze pe un drum de succes.

Horoscop 31 iulie. Fecioara
Luna plina in Vasarsator activeaza zona muncii, serviciului si stilului de viata. Astazi e posibil sa vezi foarte clar ce e nevoie sa faci, ce schimbari, pentru a avea mai multa libertate, independenta si, de ce nu, timp liber. Evident, e posibil si chiar recomandat, sa fii atent si la sanatate, si sa iti asculti mai mult corpul in aceste zile. Excesele si agitatia sunt de evitat.

Horoscop 31 iulie. Balanta
Pentru tine, Luna plina inseamna inflorirea creativitatii, deschiderea inimii, cresterea apetitului pentru placerile si bucuriile vietii. O zi numai buna pentru a crea ceva sau pentru a-ti asculta inima si a merge in directia indicata de ea, atat in ce priveste o poveste de iubire, cat si legat de o serie de idei si proiecte care stau sa se nasca.

Horoscop 31 iulie. Scorpion
Minunata oportunitate, oferita de Luna plina in Varsator, pentru a depista care-ti sunt nevoile, ce inseamna siguranta si confort pentru tine, dar si ce te opreste sa ajungi la succesul dorit in cariera. E un moment de iluminare, de constienta deplina in ce priveste unele bariere pe care le-ai mostenit si pe care acum le poti ridica.

Horoscop 31 iulie. Sagetator
O zi excelenta pentru a invata ceva nou, pentru comunicare cu oameni nonconformisti sau pentru a-ti regandi obiectivele. Multe idei iti circula astazi prin minte si multa inspiratie iti este daruita. Fii dispus sa gandesti diferit, sa accepti idei noi, sa innoiesti unele convingeri si perceptii in ce priveste mediul si oamenii din jur.

Horoscop 31 iulie. Capricorn
Axa banilor este energizata de Luna plina in Varsator, semn ca e timpul sa lasi loc necunoscutului si sa te deschizi catre noi posibilitati de a-ti valoriza abilitatile si munca. E posibil sa culegi niste roade consistente in aceste zile sau sa fii provocat sa schimbi macazul ori sa te adaptezi la niste schimbari neasteptate, dar benefice in cele din urma.

Horoscop 31 iulie. Varsator
Luna plina in semnul tau solar te poate face constient in privinta unor alegeri pe care le-ai tot amanat si iti poate conferi exact energia si constienta de care ai nevoie pentru a te mobiliza spre progres. De asemenea, astazi ai putea vedea ceva ce pana acum nu ai vazut, legat de tine si de relatiile pe care le-ai dezvoltat. In orice caz, o zi care te poate aseza pe un fagas creativ si inspirat.

Horoscop 31 iulie. Pesti
Luna plina se aseaza, precum un far, intr-o zona secreta, nepalpabila, inconstienta. E momentul sa eliberezi unele programe de gandire daunatoare si sa deblochezi un potential care abia asteapta sa fie pus la treaba si manifestat. O zi in care nu poti controla nimic, de aceea e nevoie sa fii un observator atent si sa primesti necunoscutul cu usurinta.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 31 iulie