x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 31 octombrie. Fii rațional, gândește-te foarte bine înainte să iei vreo decizie importantă

Horoscop zilnic, 31 octombrie. Fii rațional, gândește-te foarte bine înainte să iei vreo decizie importantă

30 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 31 octombrie. Fii rațional, gândește-te foarte bine înainte să iei vreo decizie importantă

Berbec

Începutul de săptămână te găsește energic și binedispus, asta pentru că vei începe un nou proiect de care ești foarte încântat.

Taur

După aventura pe care ai avut-o în weekend, ești fericit și împlinit și vei primi cu zâmbetul pe buze orice sarcină de la superiori, sau de la colegi.

Gemeni

Surprinzător, ai foarte multă energie, care se va transforma în nerăbdarea de a termina programul de lucru și să ieși în oraș cu prietenii.

Rac

Din păcate pentru tine, nu te poți baza pe ceilalți în rezolvarea unor probleme, cu toate că au promis că te vor ajuta și nu te vor lăsa la greu.

Leu

Ești mai motivat ca oricând să îți atingi obiectivele, dar bunele tale intenții vor fi înțelese greșit dacă nu adaptezi strategiile la condițiile de lucru.

Fecioară

Pentru a demonstra că poți și că ești capabil să te ridici la înălțimea așteptărilor. Vei obosi foarte mult în goana după succes, dar nu te descuraja și mergi înainte.

Balanţă

S-ar putea ca planurile tale să fie date peste cap pentru că va trebui să lucrezi în echipă cu un coleg pe care nu îl cunoști deloc. S-ar putea să fii plăcut surprins.

Scorpion

Vei avea parte de o surpriză din partea unei persoane la care ții foarte mult. Te vei simți vulnerabil pentru că trebuie să te deschizi de față cu colegii de serviciu.

Săgetător

Nu tot ceea ce vezi este și ceea ce pare și nu îți irosi energia să oprești inevitabilul. Fii rațional, gândește-te foarte bine înainte să iei vreo decizie importantă.

Capricorn

La fel ca Scorpionii, îți va fi foarte greu să te detașezi emoțional și să fii impasibil la o problemă apărută la serviciu. Cineva va avea nevoie de ajutorul tău.

Vărsător

Comportamentul tău schimbător, dus la extreme uneori va reuși să-i enerveze pe toți din jurul tău, care vor decide să te ignore complet. Poate și asta voiai.

Peşti

Munca în echipă nu a fost punctul tău forte dintotdeauna, dar de data asta vei spune clar și răspicat adevărul, chiar dacă va deranja unii coechipieri.

 

Citește și Horoscopul lunii octombrie. Ce zodii au noroc

 

×