x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 4 ianuarie 2018: Taurii vor face o investiție importantă

Horoscop zilnic 4 ianuarie 2018: Taurii vor face o investiție importantă

03 Ian 2018   •   19:50
Horoscop zilnic 4 ianuarie 2018: Taurii vor face o investiție importantă

Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de 4 ianuarie 2018.

Berbec

Primiți o propunere interesantă, care nu vă tentează, dar ar fi bine să o accepţi, căci ați putea cunoaşte o persoană importantă.

Taur

Vei face o investiţie ce vă va entuziasma întreaga familie. O veste bună de la părinţi sau în legătură cu părinţii te va face să uiţi de toate relele. 

Gemeni

Capacitatea  de a lua decizii este perfectă. Din punct de vedere sentimental vei avea o mică surpriză, probabil plăcută.

Rac

Azi  eşti cam pesimist și greu de abordat. Ritmul în care trebuie să munceşti acum îţi dă toate planurile peste cap. Încearcă o ieşire în oras după orele de program.

Leu

Nu este momentul să te lansezi în noi proiecte. Mai bine te-ai ocupa de lucrurile rămase neterminate mai demult. Un prieten îţi va da o veste interesantă.

Fecioară

Ar fi bine să nu insişti să îţi impui punctele de vedere. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea să-ţi reuşească, dar îţi trebuie răbdare si înţelepciune.

Balanţa

Succesul pe care ţi-l doreşti este condiţionat de răbdare şi perseverenţă. Ar fi bine să laşi lucrurile deocamdată aşa cum sunt si sa nu fortezi prea mult nota.

Scorpion

Ai tendinţa să te implici în prea multe activităţi şi nu mai reuşeşti să le finalizezi. Unele din problemele cu care te confrunţi ţi se par greu de depăşit, ceea ce te face mai pesimist.

Săgetător

Niste planuri de viitor se conturează şi ele sunt de bun augur si vor fi apreciate de cei din jurul tău. Îţi trebuie un pic de diplomaţie totusi în abordarea lucrurilor.

Capricorn

Eşti cam prost-dispus şi nehotărât. Nu trebuie să te impacientezi, în definitiv, o zi de odihnă este binevenită, chiar şi pentru un om cu optimismul tău.

Vărsător

Eşti neatent şi rişti să faci o greşeală care te-ar putea costa. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea ta şi îţi dă o mână de ajutor. Apare un câştig financiar nesperat

Peşti

O persoană din anturajul apropiat îţi va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul. Ai răbdare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop