x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 4 septembrie. Gemenii au o problemă de comunicare

Horoscop zilnic, 4 septembrie. Gemenii au o problemă de comunicare

03 Sep 2018   •   19:10
Horoscop zilnic, 4 septembrie. Gemenii au o problemă de comunicare

Berbec 

Apar unele probleme în relația de cuplu și începui să-ți pui întrebări legate de viitor. Totuși, nu este cazul să fii foarte radical, ci încearcă să discuți mai mult despre lucrurile care te deranjează în viața de cuplu. 

Taur 

Pe măsură ce ziua evoluează, îți dorești din ce în ce mai mult o pauză. Se anunță o zi aglomerată, plină de întorsături neașteptate de situație. Încearcă să te concentrezi și să îți acorzi suficient timp pentru gândire.  

Gemeni 

Ar trebui să ai mai multă determinare în a cere spațiul de care ai nevoie. Există o dorință din ce în ce mai puternică de a petrece timp de unul singur, însă îți este greu să spui asta persoanelor din viața ta. Fii sincer! 

Rac 

Pasiunea pentru dreptate este din ce în ce mai puternică. Simți că ai fost mințit în legătură cu o anumită situație, iar acum ești mai dispus ca niciodată să afli adevărul. Comunicarea deschisă ți-ar ușura munca. 

Leu 

Pregătește-te pentru un eveniment care va elimina tot stresul din ultima vreme. Ai muncit mult și ai nevoie de o pauză mai mult ca niciodată. Cu toate acestea, nu ai terminat treaba, iar stresul acumulat nu te ajută.  

Fecioară 

Ziua de azi se anunță a fi plină de energie pozitivă. Petreci  mult timp cu prietenii și cu familia și reușești să-ți încarci bateriile pentru întreaga săptămână. De asemenea, reușești să-ți dai seama ce îți dorești pe viitor.  

Balanță 

Petreci mult timp afară, în aer liber, iar dorința de a ieși din oraș este din ce în ce mai mare. Reușești să discuți cu prietenii despre o plimbare la munte. Ești un organizator bun și pui la punct toate detaliile necesare. 

Scorpion 

Este o zi perfectă pentru a-ți organiza timpul mai bine. În ultima vreme, nu ai reușit să faci tot ceea ce ți-ai propus, iar acest lucru devine frustrant. Pune pe foaie toate lucrurile pe care le ai de făcut în această săptămână. 

Săgetător 

Cum deschizi ochii, ziua nu se arată tocmai grozavă. Ai o mulțime de lucruri de făcut, iar obstacolele nu încetează să apară. Încearcă să optezi pentru munca în echipă, iar totul va decurge mult mai bine. 

Capricorn 

Ești mai rațional și mai analitic decât în mod normal, iar acest lucru te face să te gândești la toate deciziile pe care le-ai luat în ultima vreme. Încearcă să renunți puțin la critică și să gândești mai pozitiv.  

Vărsător 

După o mulțime de planuri anulate și de întorsături de situație, viața ta socială capătă o nuanță mai plăcută. Petreci mult timp cu prietenii și, în sfârșit, planurile pe care le aveți încep să se concretizeze.  

Pești 

Pui accent pe detalii. Fie că este vorba de renovările pe care le faci în casă, de locul de muncă sau de relațiile cu prietenii, începi să te concentrezi mai mult pe detaliile care la prima vedere par neînsemnate.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 4 septembrie