x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 august 2015. Universul iti scoate in cale oportunitati de colaborare si mijloace noi de creatie

Horoscop zilnic, 5 august 2015. Universul iti scoate in cale oportunitati de colaborare si mijloace noi de creatie

04 Aug 2015   •   19:53
Horoscop zilnic, 5 august 2015. Universul iti scoate in cale oportunitati de colaborare si mijloace noi de creatie


Horoscop 5 august. Berbec
Uita de programul facut pentru astazi si fii dispus sa accepti surprizele si schimbarile de planuri. S-ar putea ca ideile tale sa fie sursa unei intorsaturi spectaculoase pe care o cunoaste un proiect sau o relatie. Ai viziune, idei, originalitate si… mai ales curaj. Acum e momentul sa te avanti in schimbari si initiative indraznete.

Horoscop 5 august. Taur
Neastamparul, agitatia si emotiile pot pune astazi stapanire pe tine, din cauza ca nu detii absolut nici un control asupra evenimentelor. Cumva, lucrurile se aseaza singure, totul merge inainte fara sa te intrebe sau sa-ti ceara voie, iar asta te nelinisteste. Si totusi, in haosul aparent, e posibil sa rasara minunate daruri, mai ales in ce priveste casa, familia si ptrimoniul.

Horoscop 5 august. Gemeni
Universul iti scoate in cale oportunitati de colaborare si mijloace noi de creatie, dar tu nu pari sa fii pregatit a le accepta cu toata inima. Vrei garantii si siguranta, vrei sa stii la ce sa te astepti in viitor, mai ales ca beneficii financiare. Ai grija sa nu e impiedici singur si, chiar daca nu raspunzi cu un „da” hotarat, macar ia-ti un timp de reflectie inainte sa decizi.

Horoscop 5 august. Rac
Pe de o parte, asisti la tot felul de schimbari si lovituri de teatru in sfera profesionala. Pe de alta parte, se deschid noi perspective si e nevoie de curaj si de renuntarea la familiar, pentru ca doar asa poti sa imbratisezi noile experiente profesionale si financiare care-ti ies in cale. Sunt jocuri dure in zona carierei si afacerilor, multa manipulare si presiune, insa daca ramai centrat in intuitia ta si esti flexibil, vei gasi calea de negociere avantajoasa.

Horoscop 5 august. Leu
Vise si aspiratii noi, initiative si constientizari… Ziua de astazi te poate ajuta sa eliberezi programe de gandire prafuite, vechi, care nu-ti mai folosesc. Dupa luni de zile in care te-ai tot perpelit in emotii si intoarceri in trecut, acum se pare ca primesti tot mai multa claritate cu privire la cum vrei sa arate viitorul tau. Fii gata sa imbratisezi noi idei, chiar daca acestea iti vor schimba stilul de viata.

Horoscop 5 august. Fecioara
S-ar putea sa ai sentimentul ca te-ai dus la spectacolul sau filmul gresit. Ai cumparat bilet, esti deja in sala, dar ce vezi nu se potriveste cu ce ce asteptai. Si totusi, in ciuda confuziei, daca ai rabdare sa vezi si sa intelegi despre ce e vorba, s-ar putea sa ai o surpriza frumoasa si sa intelegi de ce ai ajuns intr-o astfel de situatie. Nu totul e ce pare a fi. Dar totul e un dar. Ai inteles ideea…
Horoscop 5 august. Balanta
Pentru tine, surprizele vin din zona mariajului, relatiilor de prietenie si anturajului. Intr-un fel sau altul, cei din jur te provoaca sa iesi din zona de confort, din tipare rigide si obisnuinte, prin propunerile non-conformiste si ideile traznite pe care ti le impartasesc. Ceva nou poate intra in viata ta, poate un proiect sau o relatie, daca esti dispus sa creezi loc pentru asta.

Horoscop 5 august. Scorpion
Zona muncii este supusa schimbarilor neasteptate. Programul se poate da peste cap, apar elemente noi, activitati neasteptate care te cheama sa fii prezent. In orice caz, rutina se dizolva sub ochii tai, iar in acest spatiu deschis, miracolele devin posibile. Ramai prezent si fii flexibil astazi, pentru a raspunde inteligent fiecarei situatii.

Horoscop 5 august. Sagetator
Creativitatea, dorinta de aventura, dorul de ceva nou in viata ta sunt foarte evidente astazi. E necesar sa fii dispus sa renunti la ceea ce stii ca e posibil si sa incerci drumuri noi, necunoscute. Fie ca e vorba de un proiect nonconformist, o relatie atipica sau o atitudine care surprinde, da-ti voie sa creezi ceva diferit si satisfactiile vor fi masura curajului tau.

Horoscop 5 august. Capricorn
O schimbare/innoire in ce priveste spatiul de locuit sau cel in care lucrezi, este bine-venita astazi. Chiar daca nu ai sustinerea si aprobarea celor din jur, e important sa aduci elemente noi de decor in viata ta si sa faci schimbarile pe care le simti necesare. Sunt posibile si surprize in familie, poate vesti care iti schimba planurile.

Horoscop 5 august. Varsator
Energia acestei zile este una care innoieste mintea, gandirea. Cu cat treci mai mult dincolo de limite, principii si idei preconcepute, cu atat mai usor iti este sa vezi noi cai de abordare, in special a zonei profesionale. Aici e nevoie sa se produca niste schimbari, iar inspiratia vine de la colaboratori si parteneri.

Horoscop 5 august. Pesti
Astazi pot aparea atat cheltuieli, cat si castiguri neasteptate. Zona finantelor este activata de o energie a imprevizibilului, a surprizei. Asadar, daca te vezi intr-un impas financiar, ai incredere ca intr-un fel se va rezolva, fie prin idei ingenioase care-ti vin, fie prin sanse neasteptate de lucru si colaborare.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 5 august horoscop