x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 ianuarie 2016. Fereste-te de manipulare, fereste-te a lua de bune ideile si conceptele despre viata care nu iti apartin

Horoscop zilnic, 5 ianuarie 2016. Fereste-te de manipulare, fereste-te a lua de bune ideile si conceptele despre viata care nu iti apartin

04 Ian 2016   •   20:00
 Horoscop zilnic, 5 ianuarie 2016. Fereste-te de manipulare, fereste-te a lua de bune ideile si conceptele despre viata care nu iti apartin


Horoscop 5 ianuarie. Berbec
O zi foarte incarcata pentru tine, astazi. Surplusul de energie te poate face sa explodezi cand iti este lumea mai draga sau sa epatezi fara motiv. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu depasesti limitele bunului simt, deoarece este o zi in care riscul este mai crescut decat de obicei. Singura sansa de folosi aceasta energie in mod constructiv este sa fii creativ. Concentreaza-te asupra obiectivelor deja stabilite.

Horoscop 5 ianuarie. Taur
Se pare ca vrei sa eviti tot ceea ce este negativ, neplacut senzatiilor tale. Insa, de multe ori, calea cea dreapta pe care trebuie sa mergi nu este si cea mai usoara. Fereste-te de cei care te flateaza, fara un motiv clar. Fii pe atat de realist pe cat poti, fara a uita sa iubesti, la randul tau. Si, de asemenea, evita sa te simti inferior celor care afiseaza simboluri ale puterii.

Horoscop 5 ianuarie. Gemeni
Cuvintele pe care astazi le spui sunt arme taioase, insotite de absenta milei. De aici si sfatul de a tine un “post al tacerii”, daca este posibil. Ori, atunci cand vrei sa dai vreo replica demna de o comparatie cu lovitura lui Thor, aminteste-ti sa asculti cu atentie ceea ce ti se spune, inainte de a face acest lucru. Nu iti chletui resursele inutil.

Horoscop 5 ianuarie. Rac
Atragi de partea ta persoane care doresc a-si exercita puterea si controlul asupra ta. In acelasi timp, daca ai nevoie de consilierea unor terapeuti, mai ales daca caestia au legatura cu metodele de vindecare vechi, astazi este momentul sa iei legatura cu acestia. Cauta sa-ti imbunatatesti relatia cu persoana iubita si petrece-ti seara alaturi de cei care iti sunt dragi Sufletului.

Horoscop 5 ianuarie. Leu
O zi in care poti trece peste programele auto-induse, atat timp cat vrei sa constientizezi ceea ce se intampla in viata ta si cu tine. Ai mari sanse de transformare, in aceasta perioada, ar fi pacat sa nu le fructifici. O alta “zona” in care a fi precaut este important pentru tine, este reprezentata de sanatatea ta; mentine-ti sistemul osos intr-o “stare de bine” exemplara.

Horoscop 5 ianuarie. Fecioara
Fereste-te de manipulare, fereste-te a lua de bune ideile si conceptele despre viata care nu iti apartin si nu ti se potrivesc, deoarece este o zi a iluziei si a deziluziei. Este posibil ca persoana iubita sau copiii tai sa incerce sa te santazeze emotional, ceea ce te va dezamagi imediat ce vei realiza ce se intampla. Cu toate acestea, insa, atat timp cat ramai centrat, nimic si nimeni nu te va poate atinge.

Horoscop 5 ianuarie. Balanta
Probabil ca te simti foarte vulnerabil, in aceasta zi. Mai ales in fata celor alaturi de care lucrezi sau a celor care iti sunt rude apropiate. Tendinta de a sta retras, intr-un coltisor, exista si poate ca este mai bine sa te izolezi pentru o zi, planificandu-ti in liniste actiunile viitoare. Nu este o zi favorabila investitiilor financiare, cu atat mai putin achizitiilor. Evita medicamentele ale caror efecte secundare nu le cunosti.

Horoscop 5 ianuarie. Scorpion
Desi s-a mai atenuat conflictul dintre generatii, intre tine si tatal tau (sau figura paterna cea mai importanta din familia ta) conflictul ideologic abia incepe. Probabil ca se va accentua si mai mult, daca in dialogul vostru intervine un prieten. Indicat este sa te stapanesti, deoarece este evident ca tu esti cel care are dreptate, de aceasta data. Rabdarea trece marea…

Horoscop 5 ianuarie. Sagetator
O zi in care culegi roadele muncii tale de pana acum si impliarii pe care ai avut-o la nivel professional. Este o zi excelenta pentru publicitate, conditia fiind aceea ca cei care te sustin sa iti fie cu adevart loiali. Poti cere ajutorul altora, fii sigur ca acesta iti va fi oferit. Generozitatea celor cu care ai de-a face nu cunoaste limite. O zi binecuvantata, din acest punct de vedere.

Horoscop 5 ianuarie. Capricorn
Cu cat petreci mai mult timp alaturi de prieteni, cu ata mai mult iti vei da seama de ce anume au acestia nevoie si tu le poti oferi, descoperind si ce alte responsabilitati ai fata de acestia. Chiar daca esti rugat sa faci ceva ce nu iti place, posibilitatea de a avea parte de distractie, la final, exista. Cu toate acestea, a fi selectiv in ceea ce priveste compania care cu adevarat conteaza este necesar.

Horoscop 5 ianuarie. Varsator
Implicatiile financiare negative ale acestei zi nu-ti dau pace. Indicat este sa apelezi la consultanta specializata, in acest domeniu si in cazul unor investitii pe care trebuie sa le faci si nu pot fi amanate. Ai de-a face cu persoane lipsite de loialitate si de onestitate, in principiu persoane de sex feminin din anturajul tau, cu siguranta dintre cele care pretind a te ocroti, de fapt…

Horoscop 5 ianuarie. Pesti
Este posibil sa initiezi o legatura cu o persoana care iti va fi mentor sau profesor, in curand. Tot ceea ce ai stiut, tot ceea ce ai aflat pana acum, va avea un nou inteles, de astazi incolo. Descoperi detalii si elemente noi pe care sa le poti folosi, chiar daca nu este una dintre acele zile in care creativitatea sa iti fie incurajata sau sustinuta, din punct de vedere astral. Raporteaza-te la scara umana, in tot ceea ce faci.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop