x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 5 mai. Iubirea îţi va atrage atenţia, stricându-ţi toate planurile

Horoscop zilnic, 5 mai. Iubirea îţi va atrage atenţia, stricându-ţi toate planurile

04 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 5 mai. Iubirea îţi va atrage atenţia, stricându-ţi toate planurile

Berbec

Dezechilibrul dintre nevoia de distracţie şi responsabilităţile, grijile şi nevoile din cadrul unei relaţii vor distruge treptat tot ce încerci să construieşti.

Taur

Chiar atunci când credeai că ai totul planificat şi că totul merge ca pe roate, iubirea îţi va atrage atenţia, stricându-ţi toate planurile.

Gemeni

La fel ca în cazul Taurilor, inima ţi-a cam luat-o la fugă şi eşti tentat să organizezi o escapadă romantică oriune, cu prima ocazie. 

Rac

Înainte de a trage vreo concluzie şi de a lua o decizie care îţi va influenţa viitorul, reflectează foarte bine şi nu te grăbi.

Leu

După o zi haotică la muncă, unde colegii de serviciu şi şeful nu te vor ajuta deloc, vei aprecia enorm liniştea şi confortul de acasă.

Fecioară

Vei începe ziua fericit şi îţi vei impune să fii curajos și să te îndrepţi cu convingere spre lucrurile care înseamnă cel mai mult pentru tine.

Balanţă

Eşti foarte preocupat de trecerea timpului şi de cum zilele se scurg cu o rapiditate fascinantă. Asigură-te că incluzi şi relaţiile de iubire în planurile tale.

Scorpion

Aminteşte-ţi că ai o viaţă, trebuie să te distrezi şi să ştii că fericirea este scopul tău. Ţine minte asta în timp ce alte gânduri vor încerca să te distragă.

Săgetător

Latura ta romantică este foarte puternica astăz. Cu cât acorzi mai multă atenţie iubirii, cu atât mai fericit vei fi.

Capricorn

Cu oricine te vei întâlni azi sau orice vei face, se va simţi o tensiune în aer. Vei simţi nevoia de stabilitate şi de disciplină, în timp ce prietenii sunt puşi pe distracţie.

Vărsător

Două laturi diametral opuse ale tale vor încerca să se impună, dar niciuna nu va fi suficient de puternică. Conştientizează că trebuie să fii responsabil.

Peşti

Dacă nu vei fi atent şi nu vei alege cuvintele cu grijă, s-ar putea să creezi conflicte pe care le vei aplana cu greu. Nu mai poţi retrage ce ai spus. 

 

 

×