x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 5 noiembrie 2019: Taurii acordă multă atenţie spiritualităţii

Horoscop zilnic 5 noiembrie 2019: Taurii acordă multă atenţie spiritualităţii

04 Dec 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 5 noiembrie 2019: Taurii acordă multă atenţie spiritualităţii
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai mai multă treabă la locul de muncă decât în mod normal şi începi să te gândeşti din ce în ce mai serios să ceri o mărire de salariu. În plus, vrei să începi să îţi asumi tot mai multe responsabilităţi şi, inclusiv, poziţia de lider.

Taur

Acorzi mai multă atenţie părţii spirituale. Vrei să reuşeşti să te reconectezi cu propria persoană şi cu aspiraţiile pe care le ai la un nivel mai profund. În plus, relaţia cu partenerul de cuplu este din ce în ce mai deschisă şi mai armonioasă.

Gemeni

În această săptămână acorzi mai multă grijă decât în mod normal problemelor financiare. Vrei să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară printr-o mărire de salariu la actualul loc de muncă sau, dacă nu este posibil, prin îndreptarea către un nou job.

Rac

Se anunţă unele conflicte cu persoanele importante din viaţa ta. Dialogurile pe care le ai cu persoanele tragi ţie ajung în unele puncte în care niciunul dintre voi nu lasă din orgoliu. Încearcă să acorzi mai multă atenţie dorinţelor celor din jurul tău.

Leu

Ai multe lucruri de făcut la muncă şi cu atât mai multe de învăţat. Asimilezi cât de multă informaţie poţi şi toate aceste lucruri noi cu care te întâlneşti te fac să te simţi mai împlinit cu locul de muncă pe care îl ai. Se anunţă o săptămână productivă.

Fecioară

Săptămâna aceasta va avea lucruri bune şi rele. Pe de-o parte, primeşti veşti bune când vine vorba de viaţa amoroasă şi totul este mai echilibrat. Pe de altă parte, nu reuşeşti să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de activităţile simple.

Balanţă

 Te ocupi de tot ce ţine de casă. Discuţi cu familia despre schimbările pe care ar trebui să le faceţi când vine vorba de amenajare şi te pui pe treabă. Tot timpul petrecut pentru a personaliza locuinţa te ajută să te relaxezi.

Scorpion

Petreci mult timp alături de prieteni. Vă gândiţi tot mai mult la călătorii departe de oraş şi planificaţi cât se poate de mult. În plus, discuţiile pe care le aveţi cu persoanele importante din viaţa ta te ajută să ai o nouă perspectivă asupra vieţii.

Săgetător

Primeşti veşti bune de la locul de muncă. Fie că este vorba de o poziţie mai bună, fie de o mărire de salariu, munca depusă în ultima vreme este în sfârşit răsplătită. Pe de altă parte, ai grijă pe ce arunci banii.

Capricorn

Vrei să faci unele schimbări în viaţa ta. În primul rând, începi să te gândeşti mai mult la adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Pe de altă parte, vrei să te concentrezi şi asupra modului în care interacţionezi cu ceilalţi.

Vărsător

Vrei să încerci cât mai multe lucruri noi, aşa că nu refuzi nicio propunere a prietenilor tăi. Toate experienţele din această săptămână te ajută să priveşti lucrurile dintr-o altă lumină. Încearcă să acorzi atenţie şi relaxării.

Peşti

Vrei să te dezvolţi personal şi să acorzi mai multă atenţie sănătăţii. Petreci mult timp alături de propria persoană şi te ocupi din ce în ce mai mult de pasiunile pe care le ai, acorzi mai multă atenţie alimentaţiei şi eşti hotărât să devii o versiune mai bună a ta.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic