x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 5 octombrie: Gemenii sunt sfătuiți să se lanseze în afaceri

Horoscop zilnic 5 octombrie: Gemenii sunt sfătuiți să se lanseze în afaceri

04 Oct 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 5 octombrie: Gemenii sunt sfătuiți să se lanseze în afaceri

BERBEC

O relaţie care nu a mers cândva ar putea avea acum o nouă şansă. Poate te gândeşti mai profund şi faci tu un prim pas spre împăcare.

TAUR

Nu trebuie să spui tuturor ceea ce gândeşti sau intenţionezi să faci, e bine ca unele acţiuni să rămână secrete. Deci maximă discreţie.

GEMENI

Stai bine cu banii, parcă te simţi altfel, mai sigur pe tine, mai puternic,  si este momentul  prielnic  pentru o investiţie la care ai visat demult.

RAC

Toate criticile care apar azi ar trebui ignorate. Poţi trece peste orice impas, cu capul sus, chiar dacă trebuie să apelezi la toate armele din dotare pentru a reuşi.

LEU

Eşti nehotărât, te răzgândeşti foarte repede. Nu se poate pune bază pe promisiunile tale în această perioadă.

FECIOARĂ

Nu vei rezista ispitei să nu spui  vreo două vorbe grele, care nu sunt pe placul tuturor. Un pic de echilibru nu ţi-ar strica.

BALANŢA

Ai timp să faci o analiză la rece a problemelor si poţi lua singur decizii importante, fără ca alţii să-ţi spună ce să faci.

SCORPION

Descoperi urmări negative ale intervenţiei unei persoane în treburile tale. Ai un instinct bun, de obicei nu te laşi păcălit aşa uşor, dar s-a întâmplat.

SĂGETĂTOR

Nu găseşti răspunsul la o întrebare de care depinde continuarea unui proiect, pe care vrei să-l porneşti acum.Fii aşadar deschis la sfaturi.

CAPRICORN

Primeşti o veste care te dezamăgeşte uşor. Cu calm și răbdare, peste câteva zile vei privi altfel lucrurile.

VĂRSĂTOR

Nu inima trebuie să ia deciziile cele mai importante acum, ci mintea limpede, detaşată de orice influenţe emoţionale din afară.

PEŞTI

Este momentul să-ţi exprima părerea, pentru că ai o atitudine diferită faţă de cea a rivalilor tăi. Cu calm vei prezenta o idee mult mai interesantă.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop