x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 6 februarie 2018: Balanțele reușesc să depășească cu bine un obstacol

Horoscop zilnic 6 februarie 2018: Balanțele reușesc să depășească cu bine un obstacol

05 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 6 februarie 2018: Balanțele reușesc să depășească cu bine un obstacol

Horoscop 6 februarie 2018. BERBEC

Apare o situaţie din care nu ştii cum să ieşi mai bine. Învaţă de la alţii care au mai mai multă experienţă de viaţă cum să procedezi în situaţia de faţă.

Horoscop 6 februarie 2018. TAUR

Te simţi bine în compania în care te afli, atât la serviciu cât şi între prieteni. Cineva din aturajul tău pune mare preţ pe prietenia voastră.

Horoscop 6 februarie 2018. GEMENI

Ai de rezolvat o problemă extrem de importantă. Norocul îţi surâde şi te trimite exact la uşa potrivită unde obţii soluţia necesară şi sfatul perfect.

Horoscop 6 februarie 2018. RAC

Te agiţi şi pui la suflet lucruri mărunte, neimportante. Te concentrezi pe cele mai neînsemnate aspecte şi ai tendinţa de a transforma nimicuri în drame.

Horoscop 6 februarie 2018. LEU

Primeşti nişte sfaturi într-o problemă personală, cu multă sinceritate de la o persoană care te apreciează din tot sufletul. Merită să le pui în aplicare.

Horoscop 6 februarie 2018. FECIOARĂ

Nu ştii să profiţi de ocaziile norocoase care se ivesc pentru că pui la îndoială realitatea lor. Stai prea mult pe gânduri, faci analize  şi timpul trece.

Horoscop 6 februarie 2018. BALANŢA

Gândirea pozitivă şi încrederea în sine contează enorm pentru a ajunge mai repede și mai sigur la scopul propus. Treci cu bine de un obstacol dificil.

Horoscop 6 februarie 2018. SCORPION

Nu e uşor să obtii ce ţi-ai propus, pentru că se ivesc o mulţime de obstacole pe parcurs. Unele vin de la persoane care ți se opun cu încăpăţânare.

SĂGETĂTOR

Primeşti o veste emoţionantă. Poate e vorba de revederea cu un vechi prieten sau cu o persoană dragă. Amintirile vechi fac din întâlnire un moment de bucurie.

CAPRICORN

Un eşec te sperie şi parcă te blochează în gândire.Va  aparea o alternativă care te va ajuta să duci mai departe ce ai început. O să descoperi suficiente motive de a zâmbi.

VĂRSĂTOR

Toate merg excelent pentru tine. Eşti înconjurat de prieteni dragi şi de persoane care te apreciază. Ambiţia şi entuziasmul sunt punctele tale forte.

PEŞTI

Unii vor fi invidioşi pe rezultatele la care ai ajuns, mai ales dacă sunt însoţite de recompense materiale. Bucură-te de reuşita ta şi nu pleca urechea la vorbe.

 

×