x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 6 iunie 2017. Vă recomandăm să fiţi prudent  şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur

Horoscop zilnic, 6 iunie 2017. Vă recomandăm să fiţi prudent  şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur

05 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 6 iunie 2017. Vă recomandăm să fiţi prudent  şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur
Sursa foto: lucagal/Getty Images/iStockphoto

Berbec
La serviciu, sunteţi încăpăţânat şi colaboraţi greu cu colegii. Fiţi mai flexibil în gândire şi încercaţi să renunţaţi  la orgoliu.
 
Taur
Atitudinea unui partener de afaceri vă nemulţumeşte şi vă determină să deveniţi impulsiv. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.
 
Gemeni
Vă recomandăm să fiţi prudent  şi să nu începeţi discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Seara vă vizitează un prieteni vechi.

Rac
O veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie.

Leu
Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice. Puteţi să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajări şi grădinărit .

Fecioară
Sunteţi mai emotiv decât de obicei şi vă este greu să vă exprimaţi în mod deschis. Nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur.


Balanţă
Vă preocupă situaţia financiară şi neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent.

Scorpion
Nu încercaţi să rezolvaţi singur toate problemele care vă dau bătăi de cap în ultimul timp. Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine.

Săgetător
Dimineaţă sunteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu anturajul şi cu familia. Vă recomandăm să vă relaxaţi într-o scurtă vacanţă.
 
Capricorn
Aveţi idei originale, care se pot materializa în scurt timp. Puteţi face planuri de viitor, dar vă sfătuim să nu grăbiţi lucrurile.

Vărsător
S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiţi promovat. Mai multe responsabilităţi, dar şi câştigurile sunt mult mai mari.
 
Peşti
S-ar putea să vă loviţi de mai multe probleme financiare. Nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat. După-amiaza vă surâde norocul.

×
Subiecte în articol: horoscop