x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 august 2015. E timpul pentru o analiza atenta a convingerilor si credintelor

Horoscop zilnic, 7 august 2015. E timpul pentru o analiza atenta a convingerilor si credintelor

06 Aug 2015   •   19:27
Horoscop zilnic, 7 august 2015. E timpul pentru o analiza atenta a convingerilor si credintelor


Horoscop 7 august. Berbec
E important pentru tine sa te simti in siguranta din punct de vedere financiar, dar pe de alta parte ai vrea sa te si distrezi. Asa ca astazi e nevoie sa-ti regandesti prioritatile in materie de cheltuieli, astfel incat sa pastrezi un echilibru intre ce primesti si ce dai. Pe de alta parte, poti gasi solutii de imbunatatire a situatiei materiale, daca ramai relaxat si-ti folosesti creativitatea.

Horoscop 7 august. Taur
E clar ca a venit momentul sa te ocupi si de tine, oricat de mult ti-ai dori sa fii disponibil pentru familie. E timpul sa-ti stabilesti limite noi si sa-ti conservi energia, pentru a te putea concentra pe ideile si intentiile tale. Nu uita, daca tu esti bine, le poti fi de folos si altora.

Horoscop 7 august. Gemeni
Pentru tine, Luna in Taur inseamna retragere spre interior, crearea unui spatiu intim pentru tine, in care sa te conectezi cu centrul fiintei si sa te relaxezi. Cu cat mai putine griji si ganduri, cu atat mai util si constructiv. Asa ca permite-ti o pauza de la treburi si zgomot. Te ajuta plimbarile in natura si in preajma unei ape sau lucrul cu cristalele.

Horoscop 7 august. Rac
Luna in Taur activeaza zona prietenilor si anturajului, a proiectelor si aspiratiilor. E destul de multa rezistenta, sunt poticneli, dar toate acestea sunt un semnal de alarma ca ceva nu functioneaza sau ca persisti in compromisuri relationale paguboase. E timpul sa-i vezi pe unii prieteni exact asa cum sunt si nu cum vrei sa-i vezi.

Horoscop 7 august. Leu
Pentru tine, zona carierei primeste astazi o cantitate insemnata de energie, pe care o poti folosi pentru a te repozitiona in cadrul unor proiecte si activitati. Ai nevoie sa lucrezi la recastigarea autoritatii prin renuntarea la o zona de confort si la obiceiuri care te slabesc de putere si… de resurse materiale.

Horoscop 7 august. Fecioara
E timpul pentru o analiza atenta a convingerilor si credintelor care te impiedica sa materializezi ceea ce-ti doresti. Chiar daca nu e o perioada de schimbat concret lucruri in viata ta, este totusi un moment excelent pentru a da startul unor schimbari interioare care se vor reflecta si in exterior, in viata ta.

Horoscop 7 august. Balanta
Luna in Taur vorbeste despre resurse care apartin altora, dar de care ai nevoie pentru a te simti in siguranta. E timpul sa recunosti ce nevoi ai si sa ceri sprijin. Poate nu primesti ce astepti, de unde astepti. Dar cu siguranta, daca esti atent, vin spre tine tot felul de daruri si beneficii pe alte cai.

Horoscop 7 august. Scorpion
Te ali intr-un moment de ajustare si recalibrare in ce priveste proiectele si parteneriatele incepute de curand. Luna in Taur, in aspecte tensionate cu planetele din zona carierei arata ca e nevoie de efort si de renuntarea la unele frici si rezistente, pentru a-ti elibera calea spre succes. Pe de alta parte, nu lasa interesul pentru imagine, sa-ti influenteze dramatic deciziile.

Horoscop 7 august. Sagetator
O zi axata pe munca si achitarea de o serie de responsabilitati. Ai suficienta tenacitate si determinare incat sa reusesti ce-ti propui, insa fii dispus sa cauti cai mai usoare, in loc sa faci tu si treaba altora. De astazi, Mercur se muta in zona carierei, asa ca in urmatoarele doua saptamani poti sa-ti negociezi rolul si pozitia sociala/profesionala.

Horoscop 7 august. Capricorn
Pentru tine, Luna in Taur inseamna grija pentru cei dragi, iubire si daruire. Totusi, asteptarile tale de la ceilalti pot fi destul de mari si pot sta in calea armoniei. Prin urmare, astazi uita de reguli si principii si bucura-te de gesturi de generozitate pe care sa le faci tu in primul rand… Vei fi uimit de rezultat!

Horoscop 7 august. Varsator
Pentru tine, atmosfera zilei este una domestica, in sensul ca ai nevoie de intimitate, de un cadru restrans in care sa te exprimi si manifesti. Este o zi buna pentru a repara ceva in relatia de cuplu sau in relatiile cu parintii. Ai nevoie de flexibilitate pentru a vedea si punctul celuilalt de vedere.

Horoscop 7 august. Pesti
O zi cu Luna in Taur care activeaza zona comunicarii. Astazi fiecare pasare pe limba ei piere. Sau… gandul si cuvantul vindeca si creeaza. Asadar, atentie ce ceri, ce transmiti, dar si ce asculti. Energia in care stai hotraste ce aduci in realitatea ta. O atitudine potrivita, orientata spre compasiune si acceptare, te ajuta mai mult decat orice, sa obtii ce-ti doresti.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 7 august horoscop