x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 7 decembrie: Leii sunt melancolici și se gândesc la viitor

Horoscop zilnic 7 decembrie: Leii sunt melancolici și se gândesc la viitor

06 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 7 decembrie: Leii sunt melancolici și se gândesc la viitor

Berbec

Alegerile pe care le veţi face vor avea impact pe termen lung, aşa că optaţi pentru stabilitate şi evoluţie treptată şi nu pentru recompense imediate. Aveți noroc.

Taur

Azi e de dorit să vă reîncărcați bateriile şi să vă pregăți pentru noi începuturi. Astrele vă recomandă să fiţi recunoscător pentru ceea aveți şi să trăiţi clipa.

Gemeni

În cazul în care obţineţi astăzi nişte venituri suplimentare, ar fi bine să le folosiţi pentru a cumpăra lucruri pentru casă, pentru a vă creşte gradul de confort.

Rac

Dacă vreţi să aveţi o zi liniştită, ar fi bine ca, încă de dimineaţă, să reinstauraţi ordinea acasă şi la serviciu. E posibil să petreceți mai mult timp cu cei dragi.

Leu

Începeţi să vă gândiţi mai mult la viitor. Apare în discuţie o nouă oportunitate din punct de vedere profesional, aşa că fiţi sigur că sunteţi pregătit să mergeţi înainte.

Fecioara

Ar fi productiv dacă aţi renunţa să vă mai preocupaţi de un capitol mai vechi din viaţă şi dacă v-aţi impune să acceptaţi lucrurile fix aşa cum sunt.

Balanţa

Alegeţi cu înţelepciune confruntările în care vă implicaţi astăzi şi evitaţi să pierdeţi timp dezbătând situaţii ipotetice. Vă gândiţi de ceva timp să faceţi o achiziţie. Scorpion

Veţi reuşi să vă exprimaţi mai deschis în faţa unei persoane apropiate, iar asta vă va ajuta să aduceţi această relaţie la un nivel superior.

Săgetător

Abilitatea de a aduna informaţii şi de a le împărtăşi celorlalţi face diferenţa astăzi. Trebuie să rămâneţi obiectiv într-un conflict care nu vă priveşte.

Capricorn

Nu vă bazaţi prea mult pe percepţiile dumneavoastră, pentru că acţionaţi în condiţii în care aveţi acces la informaţii limitate. Fiți precaut.

Vărsător

Veţi reuşi să vă ocupaţi de o serie de sarcini pe care le-aţi neglijat în ultima perioadă. Îndată ce reuşiţi să scăpaţi de dezordine, vi se clarifică şi gândurile şi emoţiile.

Peşti

Reuşiţi să vă menţineţi obiectiv, iar asta vă e de real folos în deciziile pe care le luaţi pe parcursul zilei. E posibil să reconsideraţi astăzi o oportunitate.

 

×
Subiecte în articol: horoscop