x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 decembrie. Susţine-ţi ideile cu argumente dacă vrei să fii luat în seamă.

Horoscop zilnic, 7 decembrie. Susţine-ţi ideile cu argumente dacă vrei să fii luat în seamă.

06 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 decembrie. Susţine-ţi ideile cu argumente dacă vrei să fii luat în seamă.

Berbec

Dacă vrei să aflii ceva, întreabă. E cea mai simplă metodă şi cea mai sigură. În plus, beneficiezi de foarte multe resurse şi poţi afla informaţii din orice domeniu.

Taur

Probabil că ai fost foarte concentrat asupra propriei persoane şi ai uitat de cei din jurul tău. Menţinerea echilibrului este un lucru esenţial în orice moment al vieţii. Fii foarte atent!

Gemeni

Este o zi prielnică discuţiilor cu colegii de muncă pe tema noilor proiecte pe care vreţi să le începeţi de la anul. Susţine-ţi ideile cu argumente dacă vrei să fii luat în seamă.

Rac

Starea ta pozitivă, energică, binedispusă va fi amplificată pe măsură ce întâlneşti tot mai multe persoane care, din fericire, vor fi pe placul tău.

Leu

Aluziile şi ocolişurile nu funcţionează. Dacă vrei să spui adevăruri deranjante, spune-le în faţă pentru că nimeni nu îţi va citi gândurile şi nu va şti unde vrei să ajungi.

Fecioară

Spiritul de echipă este foarte accentuat. Dacă vei observa că diferiţi oameni îţi oferă suportul lor de oricel fel, acceptă-l fără să stai pe gânduri.

Balanţă

Nu mai sta încordat pentru că nu ai timp pentru tot ce ţi-ai propus. Găseşte confortul într-o activitate recreativă, fă ceea ce te face cu adevărat fericit. Asta e terapia de care ai nevoie.

Scorpion

Partea ta aventuroasă este sprijinită de partea emoţională. Atunci când aceste părţi ale spiritului conlucrează în armonie, te ajută să îţi întreci limitele.

Săgetător

 Îmbracă-te cu ce te simţi mai elegant şi mai atrăgător şi ieşi în oraş cu prietenii, socializează şi distrează-te. Lasă grijile deoparte şi eliberează-te.

Capricorn

Fii diplomatul, în loc să fii răzbunătorul. Norocul şi prosperitatea vor apărea în calea ta dacă vei avea această atitudine oriune de duci şi orice persoană întâlneşti.

Vărsător

Este momentul perfect pentru a ieşi la cumpărături, poate îţi găseşti ceva cu ocazia asta. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât ţi-ai propus, sau decât ai în portofel.

Peşti

Nu simţi nevoia de a-ţi schimba personalitatea pentru a fi acceptat într-un grup. Naturaleţea fizică şi sinceritatea atrage mai multe persoane decât credeai.

×