x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 iunie 2016. Ai idei care sunt apreciate de cei din jurul tău

Horoscop zilnic, 7 iunie 2016. Ai idei care sunt apreciate de cei din jurul tău

06 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 iunie 2016. Ai idei care sunt apreciate de cei din jurul tău

Berbec: Activităţile în grup îţi aduc satisfacţii intelectuale. Cunoşti oameni noi care lucrează în acelaşi domeniu şi afli de la ei metode noi.

Taur: Te reuneşti cu mai mulţi prieteni, spre seară şi participaţi la un eveniment cultural. Îţi descoperi gusturi noi, care te încântă.

Gemeni: Dorinţa de a acumula cunoştinţe noi este ceea ce te mână în luptă, azi. Faci cercetări pe cont propriu sau te înscrii la un curs.

Rac: Ai idei care sunt apreciate de cei din jurul tău. Pot apărea momente în care vei vorbi în faţa unui grup numeros, afirmându-te ca un lider.

Leu: Cunoştinţe din alt oraş iau legătura cu tine, azi şi îţi propun o afacere. Propunerea îţi place şi poţi veni cu un unghi nou de abordare.

Fecioară: Îţi vezi de treburile zilnice, însă ai o putere de concentrare mai mare ca de obicei. Într-un colţ al minţii, însă, îţi faci planuri de vacanţă.

Balanţă: Ai conversaţii numeroase cu oameni interesanţi de ambele sexe. Cu ocazia asta devii interesat de domenii care până acum nu te atrăgeau.

Scorpion: Sunt şanse mari să primeşti vizite spre seară, iar acest lucru te ţine în priză. Curăţenia pe care o faci te inspiră să redecorezi, în viitor.

Săgetător: Relaţiile pe care le ai cu prietenii se îmbunătăţesc. Aşteaptă-te la o ieşire, spre seară, care să se transforme într-o aventură de explorare.

Capricorn: Primeşti o sarcină în plus la locul de muncă, dar nu o privi ca pe o corvoadă. Este o ocazie să te afirmi şi să promovezi în viitor.

Vărsător: Planurile legate de carieră pe care le aveai primesc o confirmare, azi. Aşteaptă-te la un mesaj încurajator care va fi ca un vânt în vele.

Peşti: Prinzi din zbor o ştire şi, deşi nu se referă la un domeniu pe care îl stăpâneşti, vezi în ea o oprtunitate de a-ţi schimba viaţa.

×
Subiecte în articol: horoscop