x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 martie. Racii au parte de o zi aglomerată

Horoscop zilnic, 7 martie. Racii au parte de o zi aglomerată

06 Mar 2020   •   11:03
Horoscop zilnic, 7 martie. Racii au parte de o zi aglomerată

Berbec, 7 martie

Nu reușești să îți organizezi programul astfel încât să ai timp să te ocupi de responsabilitățile de la locul de muncă, dar și de responsabilitățile de acasă. Încearcă să îți faci o listă de priorități.

Taur, 7 martie

Vrei să petreci puțin timp singur pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri după conflictele prin care ai trecut în ultima perioadă. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine.

Gemeni, 7 martie

Azi petreci timp alături de partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. În plus, la finalul zilei primești o veste bună care mai elimină din stresul financial pe care l-ai tot acumulat.

Rac, 7 martie

Sunt multe lucruri pe care vrei să le faci, însă încearcă să iei lucrurile pe rând pentru a putea să duci totul la bun sfârșit. Este recomandat să ceri ajutorul unei persoane în care ai încredere.

Leu, 7 martie

Azi reușești să discuți deschis despre toate lucrurile pe care ți le dorești. Pe de altă parte, este important să asculți și părerile celor din jur.

Fecioară, 7 martie

Reușești să lași deoparte toate responsabilitățile și să iei o pauză de la toată agitația specifică vieții tale. Azi te concentrezi pe tot ce înseamnă relaxare.

Balanță, 7 martie

Ziua de azi este doar despre vești bune. Te bucuri de reușite pe toate planurile, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propria persoană. Te simți apreciat.

Scorpion, 7 martie

Găsești determinarea de a munci la niște proiecte pe care le-ai tot ignorat. Începi să ai mai multă încredere în tine și folosești toată energia pozitivă de care te bucuri.

Săgetător, 7 martie

Curajul te caracterizează azi și, prin urmare, începi să faci lucruri noi la care visezi de mult. În plus, reușeti să îi motivezi pe cei din jur să ți se alăture.

Capricorn, 7 martie

Începi să înțelegi că nu îți poți impune părerile. Astfel, azi începi să asculți nevoile pe care le are partenerul de cuplu și ești mult mai deschis când vine vorba de sugestii.

Vărsător, 7 martie

Azi nu mai faci compromisuri, ci te gândești doar la lucrurile la care visezi de mult. Astfel, ziua de azi este dedicată aspirațiilor. Nu te lăsa descurajat!

Pești, 7 martie

Problemele financiare nu îți dau liniște. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă relaxare, pentru că se vor rezolva destul de repede. Discută cu cineva în care ai încredere.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 7 martie