x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 martie. Racii vor avea parte de surprize

Horoscop zilnic, 7 martie. Racii vor avea parte de surprize

06 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 7 martie. Racii vor avea parte de surprize

Berbec

În cursul zilei se va ivi oportunitatea de a câştiga bani într-un mod creativ, amuzant şi foarte interesant. Cel mai probabil, va apărea de la cine nu te aştepţi.

Taur

Eşti foarte energic şi fericit, iar buna ta dispoziţie va face ca ziua de marţi să treacă mai repede pentru toată lumea.

Gemeni

Şansele pentru a aduce în atenţia publică orice muncă de creaţie în care eşti implicat vor apărea în decursul zilelor următoare, sau chiar azi.

Rac

Se pare că va fi o săptămână lungă, pentru că următoarea călătorie a fost planificată de prietenii tăi, făcându-ţi o surpriză imensă şi plăcută.

Leu

Vei reuşi să termini anumite probleme personale şi să faci ordine în birou, să aranjezi toate hârtiile de care nu te-ai ocupat de luni de zile.

Fecioară

Contracte, înţelegeri, sau alte aspecte legale vor apărea de la primele ore, dar vor fi în favoarea ta. Ocupă-te atent de ele şi concentrează-te.

Balanţă

Nu vei avea o zi la fel de interesantă şi energică precum părea când te-ai trezit. Va trebui să rezolvi chestiuni plictisitoare de care se feresc toţi colegii.

Scorpion

Partenerul de viaţă va începe o discuţie stimulantă care va aduce în prim-plan interese ce vă vizează pe amândoi. Vreţi să începeţi o afacere împreună.

Săgetător

 Te tentează ideea de face nişte schimbări în casă, poate să renovezi nişte camere. Scopul acestora este, în principal, de a valorifica spaţiul mai bine.

Capricorn

Eşti foarte creativ, în special când vine vorba de scris, iarimaginaţia ta este la cote maxime. Ideile vin repede şi ar trebui să le notezi pe ceva, pentru că aceste momente sunt unice.

Vărsător

Dacă ai probleme cu locuinţa, sau vrei să te muţi din locul în care stai în prezent, nu mai aştepta nicio secundă şi ocupă-te de asta cât mai repede.

Peşti

O mulţime de mesaje, telefoane, sau emailuri vor veni din toate părţile, de la colegi de serviciu, la prieteni vechi. Din fericire, vei primi şi veşti bune.

×