x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 august 2016. O zi în care îţi vine o idee care îţi poate schimba viaţa

Horoscop zilnic, 8 august 2016. O zi în care îţi vine o idee care îţi poate schimba viaţa

07 Aug 2016   •   19:27
Horoscop zilnic, 8 august 2016. O zi în care îţi vine o idee care îţi poate schimba viaţa

Berbec: Schimbări semnificative pot apărea în viaţa ta. Nu este exclus să schimbi domeniul în care activezi. Nu te înţelegi bine cu aparatele electronice.

Taur: Ai fost cuminte în ultimele săptămâni, însă astăzi vei simţi din nou nevoia să îţi faci de cap. Te descătuşezi şi te simţi mai liber.

Gemeni: O zi în care energia ta dă pe dinafară. Chiar dacă ai fost mai tăcut în zilele din urmă, astăzi le faci tuturor capul calendar.

Rac: Oricât de devreme te-ai trezi în această dimineaţă, tot adormit vei fi până după prânz. Nu te apuca de sarcini complicate, nu e ziua ta bună!

Leu: Informaţii noi te fac să îţi schimbi punctul de vedere legat de un lucru important al vieţii tale. E bine însă să nu acţionezi impulsiv.

Fecioară: Psihicul tău este destul de fragil în această perioadă. Evită situaţiile prea încărcate de emoţii. Un hobby inofensiv te poate ajuta.

Balanţă: Ţine cafeaua sau alte băuturi energizante aproape, astăzi. Te aşteaptă o zi epuizantă, în care nu vei avea timp nici să răsufli.

Scorpion: Nu se întâmplă nimic deosebit în jurul tău, însă mintea ta este foarte activă. Îţi revizuieşti viaţa şi ai multe critici să-ţi aduci.

Săgetător: Ai idei variate şi faci conexiuni fascinante între evenimentele din jurul tău. Ai grijă să verifici şi realitatea. Te poţi lansa pe piste false.

Capricorn: Nu ai fost în apele tale, în ultima vreme. Azi însă, apatia dispare şi intri într-o etapă a meditaţiei, a elanului şi a eficienţei în muncă.

Vărsător: Este o zi bună în care să îţi pui în valoare abilităţile intelectuale şi cele ce ţin de comunicare. Îţi faci ordine în viaţă şi în gânduri.

Peşti: O zi în care îţi vine o idee care îţi poate schimba viaţa. Nu ezita să încerci să o pui în practică, oricât ar fi de îndrăzneaţă.

×
Subiecte în articol: horoscop