x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 decembrie. Împărtăşeşte gândurile cu cineva pentru a nu o lua pe drumuri iluzorii

Horoscop zilnic, 8 decembrie. Împărtăşeşte gândurile cu cineva pentru a nu o lua pe drumuri iluzorii

07 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 8 decembrie. Împărtăşeşte gândurile cu cineva pentru a nu o lua pe drumuri iluzorii
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Pentru că simţi că nu eşti apreciat la locul de de muncă şi de superiori, renunţi la măsurile de precauţie şi siguranţă şi îţi urmăreşti visurile fără nicio reţinere.

Taur

Dacă ai aşteptări prea mari, s-ar putea ca încrederea în propria persoană să fie afectată şi să fii atras în capcana fricii de a fi luat decizii greşite.

Gemeni

Nu-ţi mai pierde vremea cu lucruri inutile şi nu-ţi mai investi energia în activităţi care te fac nefericit. Ia o pauză până îţi regăseşti echilibrul şi liniştea de care ai nevoie.

Rac

Eşti copleşit de speculaţiile legate de potenţialul carierei tale. Te poţi simţi puţin ciudat la început, când îţi forţezi limitele, dar vei avea de câştigat mai târziu.

Leu

Când vine vorba de punctualitate, nu stai la discuţii cu nimeni, iar dacă cineva întârzie, poţi lua decizia de pleca imediat.

Fecioară

Reacţionezi impulsiv şi s-ar putea să iei o alegere greşită. Totuşi, poţi îndrepta lucrurile dacă vrei cu adevărat asta şi dacă nu vei complica situaţia mai mult decât este deja. 

Balanţă

Generozitatea şi calmul sunt caracteristicile care te definesc azi şi, datorită acestui lucru, reiei discuţii aprinse din trecut, pentru că acum eşti mult mai răbdător. 

Scorpion

Din fericire, eşti adeptul schimbării atunci când vezi că lucurile nu merg în direcţia dorită. Vii cu soluţii mai eficiente şi vrei să scapi de situaţiile stânjenitoare cât mai rapid.

Săgetător

 Vrei să laşi trecutul în spate şi să înveţi din greşeli. Dezamăgirile de care ai avut parte recent dispar treptat, o dată ce alte persoane intră în viaţa ta.

Capricorn

Optimismul respinge orice simţ al realităţii şi poţi cădea într-o capcană. Împărtăşeşte gândurile cu cineva pentru a nu o lua pe drumuri iluzorii.

Vărsător

Planurile de viitor le poţi schimba numai dacă îţi schimbi atitudinea şi visurile de pe termen lung. Ai grijă că o încredere prea mare de sine se poate transforma în aroganţă.

Peşti

Acceptă pe cineva în viaţa ta şi lasă-l să îţi arate tot ce ai ratat în ultimul timp. Nu ai niciun motiv să opui rezistenţă ideilor şi posibilităţilor noi care apar.

 

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

 

×