x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 8 decembrie: Peștii au succes în afaceri

Horoscop zilnic 8 decembrie: Peștii au succes în afaceri

07 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 8 decembrie: Peștii au succes în afaceri

Berbec

Primiţi un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei sunteți hotărât să luaţi o decizie importantă pe plan personal.

Taur

Amânaţi schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi astăzi pe plan personal. Puteţi să vă ocupaţi de probleme serioase din domeniul afacerilor.

Gemeni

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării şi negocierilor. Aveţi şanse să finalizaţi un proiect.

Rac

Trebuie să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei, sunteţi tentat să vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp.

Leu

Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri. Aveţi răbdare şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. Spre seară rezolvaţi o problemă sentimentală.

Fecioara

Astăzi, uşurinţa în comunicare vă favorizează relaţiile de comunicare cu cei din jur. Puteţi înregistra câştiguri substanțiale din activităţi comerciale.

Balanţa

Luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. Este o zi bună prielnică rezolvării problemelor financiare.

Scorpion

Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere.

Săgetător

Zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental luaţi o hotărâre care determină schimbări benefice pentru viitor.

Capricorn

Chiar dacă sunteţi preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu persoana iubită.

Vărsător

Astăzi nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile prietenilor.

Peşti

Aveţi succes în afaceri, dar faceţi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei persoane care vă apreciază corectitudinea.

 

×
Subiecte în articol: horoscop