x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 februarie. Ziua anunta noutati la capitolul venituri obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca

Horoscop zilnic, 8 februarie. Ziua anunta noutati la capitolul venituri obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca

07 Feb 2016   •   20:35
Horoscop zilnic, 8 februarie. Ziua anunta noutati la capitolul venituri obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca


Berbec
La orizont se contureza noi relatii de prietenie. In Semnul Varsatorului se formeaza aspectul de Luna noua, evidentiindu-se dorinta de a te apropia de oameni noi si progresisti. Pe de alta parte este posibil sa afli detalii neplacute despre unii apropiati si astfel sa decizi sa intrerupi orice legatura cu ei. Fii prudent! Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate si paguboase.

Taur
Esti bine vazut astazi de catre ceilalti, mai ales de catre sefi si de persoanele cu functie intalnite pe parcursul zilei. Pentru ca in Semnul Varsatorului se formeaza aspectul de Luna noua, in domeniul profesional se deschide o etapa noua in care fie primesti responsabilitati noi, fie o functie de conducere. Chibzuieste atent si lasa deciziile pentru zilele urmatoare. Exista detalii neplacute ascunse.

Gemeni
Esti atras de activitati intelectuale si de dialoguri pe teme progresiste. Mentalul este activat de aspectul de Luna noua format astazi in Semnul Varsatorului, ce iti deschide posibilitati noi de dezvoltare educationala si culturala. O calatorie indepartata, studiul istoriei marilor civilizatii, alcatuirea unui program de instruire personala sau profesionala sunt teme de succes.

Rac
Se intrezaresc castiguri de la si prin altii, timp de cel putin un an de zile de acum incolo, fie dintr-o colaborare noua, fie partenerul de viata sau rudele incep sa te sustina financiar, mult si bine. Segmentul banilor si bunurilor este potentat de aspectul de Luna noua ce se formeaza astazi in Semnul Varsatorului. Evita planurile financiare hazardate si gandeste-te la un plan de economii.

Leu
Zi deosebita in plan partenerial, deoarece se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Varsatorului. Atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile profesionale vor aparea schimbari. Unele relatii se pot incheia definitiv, altele isi vor modifica termenii si conditiile de desfasurare, dar sunt sanse sa apara si parteneriate noi. Discerne atent situatia parteneriala in care te afli.

Fecioara
Se intrezaresc noutati in segmentul muncii, datorita formarii aspectului de Luna noua din Semnul Varsatorului. Poate fi vorba despre obtinerea unui nou loc de munca, de sarcini noi de lucru la actualul loc sau, pur si simplu, tu iti schimbi conceptiile despre munca si implicatiile ei. Posibil ca de acum incolo sa muncesti intr-un alt ritm, in alte conditii si cu alt elan. Evita eforturile mari!

Balanta
Iubirea pluteste in aer, iar dorinta de a fi aproape de cei dragi este mare si usor de realizat. In Semnul Varsatorului se formeaza aspectul de Luna noua si astfel se deschide o noua etapa sentimentala. Totusi o relatie amoroasa veche se poate destrama daca este fundamentata pe principii false. Antreneaza-i pe ceilalti in activitati distractive si evita sa le ceri dovezi de iubire.

Scorpion
Aspectul de Luna noua ce se construieste astazi in Semnul Varsatorului marcheaza o noua etapa in plan domestic. Pe de o parte iti vei schimba atitudinea fata de unii membrii ai familiei. Iar pe de alta parte sunt sanse deosebite de a opera schimbari radicale in spatiul in care locuiesti. Se recomanda rabdare, prudenta si toleranta. Fii alaturi de cei dragi si cultiva increderea in ei!

Sagetator
In relatiile cu anturajul apropiat se intrezaresc schimbari, impulsionate de aspectul de Luna noua ce se formeaza astazi in Semnul Varsatorului. Vei simti nevoia de a relationa cu alte persoane, de a calatori, de a-ti largi orizontul educational fie prin dialoguri cu persoane erudite, fie planificandu-ti un program de instruire personala sau profesionala. Asculta mai mult decat sa vorbesti!

Capricorn
Ziua anunta noutati la capitolul venituri obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca. In Semnul Varsatorului se formeaza aspectul de Luna noua, trasandu-ti posibilitati noi de a lucra ceva suplimentar, din care vei obtine bani sau favoruri, pentru cel putin un an de zile. Deocamdata, observa ce se petrece in jurul tau. Deciziile impoartante lasa-le pentru zilele urmatoare.

Varsator
Este o zi foarte importanta pentru tine, deoarece se formeaza aspectul de Luna noua tocmai in Semnul tau zodiacal. Evita eforturile solicitante, fii discret, retras si rabdator cu tine insuti. Emotivitatea este ridicata, astfel ca exista riscul sa vorbesti prea mult sau sa te implici in treburi care nu te privesc. Traseaza-ti planuri de viitor, rasfata-te cu o baie aromata si inconjoara-te de cei dragi.

Pesti
Este o zi in care oboseala isi va spune cuvantul, deoarece in Semnul Varsatorului se formeaza aspectul de Luna noua. Evita, pe cat posibil analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale, intrucat pot aparea erori de diagnostic si tratament. Rezerva-ti momente de odihna, plimba-te in aer liber si evita stresul si eforturile fizice. O discutie tainica cu cineva drag te va binedispune.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop