x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 iunie 2016. Ziua îţi este dată peste cap de apariţia unei vechi cunoştinţe

Horoscop zilnic, 8 iunie 2016. Ziua îţi este dată peste cap de apariţia unei vechi cunoştinţe

08 Iun 2016   •   07:16
Horoscop zilnic, 8 iunie 2016. Ziua îţi este dată peste cap de apariţia unei vechi cunoştinţe

Berbec: Petreci mult timp în compania altora, mergând de la un eveniment la altul. Una dintre întâlniri se poate dovedi decisivă pentru cariera ta.

Taur: Eşti într-o stare fizică neobişnuit de bună, iar asta îţi face poftă să te lansezi în activităţi sportive. O zi plină de plăceri superficiale.

Gemeni: Ziua îţi este dată peste cap de apariţia unei vechi cunoştinţe. Petreceţi mult timp împreună, eventual participaţi la un eveniment cultural.

Rac: Nu câştigi neapărat la loterie, dar sunt şanse mari să îţi pice nişte bani la care nu sperai. Devii brusc membrul preferat al familiei.

Leu: O zi în care ai ocazia să îţi cunoşti mai bine colegii de muncă sau vecinii. Spre seară se poate lăsa cu o petrecere organizată ad-hoc.

Fecioară: Te aşteaptă mari provocări mentale, azi. Eşti obligat să dai dovadă de iscusinţă concentrare şi tenacitate pentru a o scoate la capăt.

Balanţă: Împrejurările te aduc, azi, în preajma copiilor şi vei intra în jocul lor. Latura aceasta a ta nu trece neobservată şi stârneşte admiraţii.

Scorpion: Pe neaşteptate se ivesc nişte complicaţii birocratice legate de casă sau de un teren pe care le deţii. Reuşeşti să rezolvi totul admirabil.

Săgetător: O zi în care te simţi ca în "Cascadorii râsului". Încerci să dai de cineva, cineva încearcă să dea de tine, vă evitaţi însă la mustaţă.

Capricorn: Te ambiţionezi să rezolvi înainte de termen un proiect care implică un volum mare de muncă. Reuşita îţi va face să crească stima de sine.

Vărsător: Se poate ivi o călătorie neprevăzută care îţi deschide apetitul pentru o vacanţă mai lungă. Ai chef să ieşi din tipare şi să faci o nebunie.

Peşti: O serie de intuiţii care se adeveresc foarte repede te face să capeţi încredere în capacitatea ta de a raţiona. Vezi totul din unghiuri noi.

×
Subiecte în articol: horoscop