x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 8 iunie. Emoţiile domină şi tensionează situaţiile

Horoscop zilnic, 8 iunie. Emoţiile domină şi tensionează situaţiile

08 Iun 2017   •   08:43
Horoscop zilnic, 8 iunie. Emoţiile domină şi tensionează situaţiile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Azi te simţi copleşit de emoţii. E posibil ca opiniile tale extrem de puternice să intre în conflict cu această stare emoţională.

Taur

Lumea idealistă pe care ţi-ai creat-o e posibil să se zdruncine azi din cauza unor veşti neaşteptate. Înfuntă problemele cu optimism.

Gemeni

Va fi dificil să stai relaxat azi cu toate informaţiile şi emoţiile care zboară în jurul tău. Încearcă să nu iei lucrurile prea în serios.

Rac

E posibil să te situezi între două tabere foarte puternice, ceea ce te va face debusolat în privinţa alegerilor pe care trebuie să le faci.

Leu

Te simţi pregătit pentru o experienţă nouă. Eşti plin de energie care îţi hrăneşte încrederea în tine. Foloseşte la maxim această energie.

Fecioară

Încearcă să transformi frica în motivaţie, căci dispui de  multă energie azi. Eşti într-o perioadă în care trebuie să-ţi alegi cuvintele cu grijă.

Balanţă

E posibil să ai de-a face cu nişte conflicte azi. Este multă tensiune în jurul tău aşa că încearcă să îţi selectezi cuvintele cu prudenţă.

Scorpion

Poţi fi vrăjit de nişte promisiuni fantastice, iar câştigurile care îţi sunt prezentate nu par credibile. Fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Săgetător

Încearcă să priveşti dincolo de un machiaj frumos şi nişte haine “la modă”. Nu te lăsa păcălit de aparenţele create de societate.

Capricorn

Nu fi dezamagit dacă cei din jur nu îţi încurajează planurile. Nu renunţa la visurile tale şi încearcă să construieşte strategii pentru ele.

Vărsător

Astăzi eşti copleşit de emoţii şi ai impresia că cei din jurul tău se întorc împotriva ta. Compromisurile reprezinta cheia succesului azi.

Peşti

Azi ar fi înţelept să adopţi un ton mai serios decât în mod normal, deoarece oamenii vor tinde să interpretze deformat intenţiile tale.

×
Subiecte în articol: horoscop astre horoscopul azi zodii