x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 iunie 2016. O zi în care nu îţi stă mintea decât la dragoste

Horoscop zilnic, 9 iunie 2016. O zi în care nu îţi stă mintea decât la dragoste

08 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 9 iunie 2016. O zi în care nu îţi stă mintea decât la dragoste

Berbec: Îţi merge bine dacă eşti implicat în afaceri şi te poţi aştepta la o răsplată financiară consistentă. Activităţile creative îţi ies de minune.

Taur: O zi în care nu îţi stă mintea decât la dragoste. Este momentul propice să acţionezi, dacă ai pus deja ochii pe cineva. N-ai cum să dai greş.

Gemeni: Îţi revin în minte amintiri din care extragi o lecţie pe care nu o percepusei până acum şi care te ajută în impasul în care te afli.

Rac: Eşti morocănos, dimineaţa. O invitaţie la un eveniment, pe seară, te lasă iniţial rece, însă dacă o accepţi vei avea doar surprize plăcute.

Leu: Îţi merge bine şi în carieră şi în dragoste. Nu poţi cere mai mult de la această zi. Ai grijă doar să nu te surmenezi crezându-te prea zmeu.

Fecioară: O persoană dintr-un loc îndepărtat, poate dintr-o altă ţară, îţi atrage toată atenţia. Poate fi un început nou în viaţa ta intimă.

Balanţă: Latura ta inovativă se afirmă azi. Eşti cu un pas înaintea altora. Chiar dacă planurile tale par prea ambiţioase, ţine-te de ele.

Scorpion: O cunoştinţă mai veche îţi împărtăşeşte un secret care îţi deschide o nouă perspectivă şi îţi va schimba cursul vieţii în viitorul apropiat.

Săgetător: Cariera te preocupă mai puţin, în schimb, cauţi să înveţi lucruri noi şi să-ţi dezvolţi abilităţi în alte domenii. Simţi nevoia de schimbare.

Capricorn: Nu prea îţi plac dulcegăriile, însă azi ar fi cazul să îţi tratezi partenerul cu lumânări, flori şi ciocolată pentru armonia în familie.

Vărsător: Creativitatea ta funcţionează la cote înalte. Trebuie să profiţi de această energie, chiar dacă îţi va ocupa mai mult timp decât anticipezi.

Peşti: Tocmai când credeai că toţi prietenii tăi te-au uitat, încep să curgă invitaţiile din toate părţile. Toată lumea vrea să te invite undeva.

×
Subiecte în articol: horoscop