x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 mai 2016. Nu accepţi ceea ce ţi se oferă şi o iei pe o cale de care toată lumea se fereşte

Horoscop zilnic, 9 mai 2016. Nu accepţi ceea ce ţi se oferă şi o iei pe o cale de care toată lumea se fereşte

08 Mai 2016   •   19:26
Horoscop zilnic, 9 mai 2016. Nu accepţi ceea ce ţi se oferă şi o iei pe o cale de care toată lumea se fereşte

Berbec: Este o zi potrivită să îţi oferi ajutorul. Nu te feri de acţiuni voluntare în domeniile care te pasionează. Include şi nişte timp de relaxare.

 

Taur: Mediul în care îţi desfăşori activitatea te face să acumulezi tenisiuni. Încearcă să gândeşti pozitiv. Găseşte ceva distractiv de făcut seara.

 

Gemeni: Firea ta iubitoare, romantică este recunoscută, chiar dacă ai impresia că nimeni nu te bagă în seamă. Pregăteşte-te să primeşti o declaraţie.

 

Rac: Ţi se încredinţează un secret iar informaţia primită te face să te simţi mai important, mai puternic. Lucrurile merg bine la locul de muncă.

 

Leu: Te simţi confortabil atunci când te concentrezi la muncă sau la activităţi practice. Totuşi, ar fi cazul să îţi evaluezi şi stentimentele.

 

Fecioară: Fereşte-te de oamenii care par prea deschişi în discuţiile cu tine, e posibil să aibă scopuri dubioase. Îţi merge bine la cumpărături.

 

Balanţă: Apar tensiuni în relaţia de cuplu. Un lucru pe care îl ascundeai de partener iese azi la iveală şi vei avea multe explicaţii de dat.

 

Scorpion: Nu accepţi ceea ce ţi se oferă şi o iei pe o cale de care toată lumea se fereşte. Foloseşte-ţi, însă, umorul, pentru a evita tensiunile.

 

Săgetător: A venit momentul să aperi cu fermitate valorile pe care le ai. Vei fi supus unui tir de acuzaţii, însă dreptatea e de partea ta.

 

Capricorn: Eşti eficient în a avea grijă de bani şi a face cheltuieli chibzuite. Ai dat însă mână liberă altcuiva, iar acum suporţi consecţinele.

 

Vărsător: Acţionezi după interesele personale, însă acest lucru îndepărtează oamenii de tine şi sfârşeşte prin a se întoarce împotriva ta. Fii mai precaut.

 

Peşt: Fără voia ta laşi să se creadă că iei în râs opiniile altora. Acest lucru poate duce la bârfe şi neînţelegeri care îţi vor ştribi imaginea în grup.

×
Subiecte în articol: horoscop