x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 noiembrie. Racii iau decizia să îşi schimbe stilul de viaţă

Horoscop zilnic, 9 noiembrie. Racii iau decizia să îşi schimbe stilul de viaţă

08 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 9 noiembrie. Racii iau decizia să îşi schimbe stilul de viaţă

Berbec

Ziua de miercuri nu este pentru tine, pentru că vei fi încnjurat de oameni agitaţi, nervoşi care te vor indispune. Preferi să te retragi şi să te faci nevăzut.

Taur

Spre seară vei avea o discuţie contradictorie cu partenerul tău şi vei realiza că tu tragi mai mult în această relaţie şi eşti mult mai responsabil.

Gemeni

Motivaţia, energia cu care ai început săptămâna începe să se piardă şi ai nevoie de un impuls, fie că e o vorbă bună, fie că este de ordin financiar.

Rac

După ce te-ai încăpăţânat şi nu ai ascultat de ceilalţi, acum vezi câţi bani ai cheltuit pe lucruri inutile şi o să iei decizia de a-ţi schimba stilul de viaţă.

Leu

S-ar putea să fii pus în situaţia de a te implica sau nu într-o relaţie, dar legăturile anterioare te împiedică să iei o decizie. Fii curajos şi nu te mai lega de trecut.

Fecioară

Astăzi este o zi unică, pentru că ai libertatea de a face orice îţi doreşti, nu respecţi nicio regulă şi nu eşti controlat de nimeni. Nu te întreba de ce şi profită de ocazie.

Balanţă

Încetează să mai crezi că nu ai nicun talent, sau nicun dar. La fel ca organismul, care trebuie lucrat, acelaşi lucru se aplică şi talentului. Are nevoie de timp şi de atenţie.

Scorpion

Dacă aştepţi pe cineva care să vină şi să umple golurile din sufletul tău, trebuie să ştii că ai de aşteptat foarte mult timp. Fericirea ta depinde doar de tine!

Săgetător

Copiii din jurul tău, fie că sunt ai tăi sau nu, te trimit cu gândul la copilăria ta şi vei fi foarte nostalgic în următorea perioadă, iar vremea va accentua această stare.

Capricorn

Colegii şi prieteni îţi vor arăta ce lucruri noi şi-au mai cumpărat şi crezi că şi ţie ţi-ar trebui ceva. Singurul lucru de care ai nevoie este timpul. Timp liber pentru tine.

Vărsător

Părinţii sau prietenii apropiaţi vor pune presiune pe tine şi vor încerca să te facă să-ţi schimbi comportamentul şi atitudinea. Decizia îţi aprţine.

Peşti

Când credeai că vei avea o perioadă de pace şi linişte, problemele încep să apară de unde te aşteptai mai puţin. Rezolvă-le cu răbdare şi atenţie.

Citeşte şi Horoscop altfel. Care este arma ascunsă a fiecărei zodii

Top 5 zodii influențate de super-luna din 14 noiembrie

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie

×