x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 1 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 1 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Iul 2013   •   20:02
Horoscop zilnic, joi 1 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Nevoia de independenţă şi libertate este resimţită acut în aceste zile, prin urmare e posibil să provoci o furtună în locul în care te afli şi să iniţiezi nişte schimbări. Probabil există destulă agitaţie în familie, pentru că nu toată lumea îţi înţelege dorinţele şi nevoile. Pe de altă parte, orice schimbare are rostul ei şi poate fi binevenită, dar nu e absolut necesar să ţi-i pui pe toţi în cap. Caută calea optimă.

Taur
Luna în Gemeni îţi îndreaptă atenţia către mijloace noi de câştig sau te face conştient de necesitatea de a-ţi stabili noi priorităţi în ce priveşte administrarea finanţelor. Este un prilej bun pentru a descoperi acele abilităţi care, puse în slujba ta şi a altora, să-ţi crească bucuria sis a-ţi aducă mai multă uşurinţă în tot ce faci. Probabil că pentru asta, va fi nevoie să renunţi la ceva, poate la nişte convingeri care te opresc.

Gemeni
Curiozitatea, plăcerea de a descoperi tot mai multe informaţii şi lucruri noi, dar şi atenţia la propriile nevoi sunt accentuate astăzi. Ai idei multe, atât de multe încât e posibil să fii complet derutat. De aceea, e necesar să iei lucrurile pe rând, să-ţi investeşti judicios energia, doar în direcţiile importante pentru tine. De asemenea, ţi-ar prinde bine să notezi intenţiile şi dorinţele. Pe de altă parte, sunt posibile surprize şi evenimente neaşteptate, dar pot fi întoarse în favoarea ta.

Rac
Luna se află astăzi într-o zonă a discreţiei şi izolării, prin urmare e important să fii atent, mai degrabă la semnalele şi mesajele subtile, decât la cele directe şi făţişe. E recomandat să asculţi mai mult decât vorbeşti, să te extragi puţin dintr-un context agitat, pentru a vedea imaginea de ansamblu şi a găsi soluţiile optime înorice situaţie. Mai cu seama că astăzi sunt posibile lovituri de teatru, schimbări neprevăzute, o ruptură pe care ţi-o doreşti de mult. Orice-ar fi, continuă să mergi pe calea în care crezi şi să faci treaba bună.

Leu
Zona prietenilor, relaţiilor, proiectelor şi aspiraţiilor este astăzi foarte dinamică. Informaţiile circulă cu rapiditate, veştile ajung la ţine cât ai clipi, iar unele s-ar putea să te provoace la nivel de resurse interioare sau materiale, să te scoată din confort. Pe de altă parte, sunt posibile schimbări radicale de percepţie, de atitudine, de convingeri. Schimbări neaşteptate sunt posibile şi în ce priveşte relaţiile cu străinătatea.

Fecioara
Se pare că e necesar să primeşti şi să te adaptezi la nişte schimbări, chiar dacă nu le-ai programat şi aşteptat. În zona carierei, e nevoie de câteva schimbări, mai ales de percepţie, de gândire şi abordare. Negocierea este instrumentul cel mai puternic de care dispui acum. Cu cât eşti mai flexibil şi mai deschis la comunicare, c uatât sunt mai mari şansele să întorci o situaţie incertă în favoarea ta.

Balanţă
Dacă ţi-ai încărcat agenda pentru astăzi, e posibil să te confrunţi cu o stare de confuzie generată de tendinţa de a te risipi în mai multe direcţii deodată. Îţi propui multe, vrei multe, dar pentru a le realiza e nevoie de o organizare ceva mai riguroasă şi de o anume disciplină a minţii. Astăzi sunt posibile schimbări neprevăzute, radicale, mai ales în privinţa unor parteneriate şi afaceri. Bazează-te pe prietenii de încredere şi ia în calcul sugestiile/ideile lor.

Scorpion
Pentru tine, Luna în Gemeni poate aduce în prim plan nişte nevoi sau lipsuri. Pe de o parte, din cauza unor neînţelegeri apărute în relaţia cu un prieten, iar pe de altă parte, din cauza incapacităţii de a primi ceea ce alţii sunt dispuşi să-ţi ofere. Astăzi e posibil să primeşti sprijin şi să găseşti resurse acolo unde te aştepţi mai puţin. În plus, unele schimbări de direcţie şi viziune sunt inevitabile.

Săgetător
Traversezi o perioada intensă, mai ales la nivel de parteneriate, relaţii, afaceri în asociere cu alţii. Se produc schimbări, ai parte de surprize, lucrurile îşischimbă formă de la o zi la alta. Cu toate acestea, acum e important să-ţi clarifici ce vrei, cu cine vrei să construieşti o afacere, care este calea potrivită pentru tine. Astăzi e nevoie şi de ceva diplomaţie pentru a depăşi eventualele tensiuni.

Capricorn
Ai şansa să faci schimbări radicale în orice zona de viaţă care a devenit neproductivă sau nu te mai inspiră. Chiar dacă unele schimbări par nepotrivite, ele te determina să te repoziţionezi, să-ţi pui întrebări, să găseşti soluţiile optime, mai ales în ce priveşte locul de muncă, parteneriatele, relaţiile de orice tip. Astăzie bine să-ţi dozezi eficient energia şi să nu pierzi din vedere scopurile pierzându-te în tot felul de detalii şi circumstanţe.

Vărsător
Luna în Gemeni te poate ajuta să priveşti totul cu mai multă seninătate şi să faci astfel încât totul să pară mai uşor. Chiar dacă pot apărea blocaje la nivel de resurse materiale sau de altă natură, creativitatea te ajută inclusiv în această privinţă, astfel că poţi găsi soluţii ingenioase în orice situaţie. Pe de altă parte, în ce priveşte zona profesională şi relaţiile de lucru, e posibil să generezi schimbări radicale, bruşte, cu efecte semnificative pe termen lung.

Peşti
S-ar putea să fie necesară ceva muncă de lămurire cu partenerul tău sau cu un colaborator, pentru a accepta ideile tale şi a găsi o cale comună de exprimare şi cooperare. Luna se află în Gemeni, în zona sufletului, aşa că este o zi potrivită pentru a-ţi pune nişte întrebări cu privire la dorinţele tale, la ce anume de face să te simţi în siguranţă, iubit şi preţuit. O zi cu surprize, în ce priveşte derularea unui proiect sau evoluţia unei relaţii afective. Evită speculaţiile de orice tip şi extravaganţele.

×
Subiecte în articol: horoscop